نمایش پست تنها
قدیمی 07-02-2013, 09:17 PM   #493
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

بازی لی نا با رادوانسکا بازی قشنگی بود که پر از نکات جالب بود...علی رغم اینکه احترام بسیار زیادی برای رادوانسکا قائل هستم و معتقدم بازیکن بسیار کوشا و باهوشی هست اما باید گفت که لی امروز تماما و کمالا با اشتباهات خودش بازی رو باخت!!!...حقیقتا با کمی دقت می تونست 2 سته خیلی راحت بازی رو در بیاره...البته چند تا بد شانسی هم اورد که بارز ترینش روی ست پوینت در ست اول بود که سرو اولش این بود و به اشتباه اوت اعلام شد و ایشون هم چلنج نکرد...اما این قدر ارورهاش زیاد و باور نکردنی بود که به نظرم این بد شانسی به چشم نمی یاد...کلا همیشه معتقد بودم لی اگر قدر خودش و بیشتر می دونست و کمی در زمین با تمرکز بیشتری کار می کرد الان تعداد گرندهاش می تونست خیلی بیشتر از این حرف ها باشه...بازیکنیه که تنیس و خیلی تماشاگر پسند ؛ سالم و دوست داشتنی بازی می کنه اما متاسفانه از حرفه ای گری ؛ تمرکز و سماجت کافی در زمین برخوردار نیست...دقیقا همین 3 عامل بود که باعث شد بازی امروز رو که باید 2 سته عین اب خوردن تموم می شد از دست بده...

اما همون طور که گفتم از رادوانسکا نباید به راحتی عبور کرد...مهم ترین ویژگی رادوانسکا که امروز هم خیلی به کمکش اومد اینه که به راحتی از هیچ توپ و پوینتی عبور نمی کنه و این خیلی در موفقیتش تاثیر گذاره...خونسردی قابل تحسینی هم داره و به هیچ وجه تحت تاثیر هیچ عامل بیرونی قرار نمی گیره...با این حال به نظرم برای سابین ؛ لی حریف خطرناک تری بود تا رادوانسکا...

مجموعا با توجه به شرایط به نظرم برنده ی سمی رادوانسکا و سابین قهرمان ویمبلدون خواهد شد چرا که اون ور اوضاع یه کم زیر خط فقره...حالا بازم شاید بعد از دیدنه بازیه بارتولی با فیلیپکنز بشه بهتر نظر داد اما تا 80% به نظرم نیمه نهایی رادوانسکا با سابین ؛ فینال امسال ویمبلدون خواهد بود...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: