07-02-2013, 10:28 AM
|
|
Disciplinary Committee Chairman
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_juve
دوستان عزیز به سر خوردن نواک گیر دادند.البته نظرشون محترمه اما نمیدونم اشکالش چیه!!!. نواک وقتی میدید توپ از دسترس خارجه سر میخورد و میتونست توپ رو هم اکثرا برگردونه.خوب فعلا هم که حالت عادی همه دارند توی این زمینها سر میخورند(یکی دوتا هم مصدوم داده) ، نواکم داره از این قضیه استفاده میکنه.جنگندگی نواک که برای هر توپی و هر امتیازی کم نمیزاره قابل تقدیر هم هست.کیفیت زمین بالا و پائین بره هم ربطی به نواک و بازیش نداره.بنده خدا سپی ایتالیائی همچین امروز خورد زمین گفتم اونم رفت خونشون . هرچند بازی رو باخت اما فکر کردم با مصدومیت میره خونه.به نظر من که نواک عالی بازی کرد. به غیر ست آخر که وقتی 5.3 جلو بود باید کارو تموم میکرد ، اما واقعا تماشاگرهای انگلیسی هم رفتند رو اعصابش.هو کردن بعد از اینکه نواک دوبار سرویس رو خراب کرد اصلا کار خوبی نبود.البته منتظر بدتر از این هم تو بازیهای بعدی هستم.بدم نیست. نواک عادت میکنه و برای بازی فینال (که امیدوارم برسه) آماده تر میشه.مطمئنا تماشاگران انگلیسی دوست دارند نواک به فینال نرسه و اگر اندی به فینال رسید کار راحتتری داشته باشه. با حذف نادال و راجر اونها تنها حریف سر سخت اندی رو نواک میدونند.فعلا که نواک داره عالی کار میکنه. return های سرویس نواک فوق العاده است و برای چمن که همه سرویس زن خوبی شدند خیلی بکار می اد. اندی هم برد اما نکته جالب فشاریه که روی اندیه.همه انگلیسیها و حتی خودش انتظار قهرمانی دارند . با حذف راجر و نادال دیگه بدتر.یک صحنه که توپ یوژنی روی خط خورد همچین دوبار داد زد challenge که موندم.نشون میداد که فشار زیادی روشه.سرنا هم حذف شد تا جام جالبی برای قسمت زنان بشه. همه مدعیان اصلی حذف شدند دیگه.من شخصا فکر میکنم نواک از پارسال داره بهتر توی ویمبلدون بازی میکنه.حتی داره جنگندگی بیشتری نسبت به 2011 نشون میده.امیدوارم موفق بشه.تامی هم واقعا بازیکن خوبیه.توی این سن و سال واقعا عالی میجنگه. دمش گرم.به امید قهرمانی نواک.
|
یکی از دلایلی که من از بازی نواک خوشم نمیاد اینه که خیلی یکنواخت بازی میکنه . حتی سُر خوردن هاش هم یک جوره . توی هارد کورت هم مثل چمن سُر میخوره که البته کار هر کسی نیست . نکته بعدی اینه که نواک در اکثر تورنومنت ها طرفداراش از فدرر - ماری و نادال کمتره با اینکه بازی بی نقصی ارائه میده. دلیلش رو منم نمیدونم.
|
|
|