07-02-2013, 01:23 AM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hammett
سلام دوستان
من راکتم willson pro staff six.one 95 هست. تا حالا زهی رو که باهاش استفاده کردم alu power بوده با تنشن 56. سبک بازیم هم از نظر نوع ضربه بستگی به حریفم داره یعنی هم فلات می تونم بزنم هم اسپین بدم. ضربه هام بیشتر کنترلی هست تا قدرتی.
نوع زهی هم که روی خود راکتم پیشنهاد داده nxt tour و nxt control هست.
می خواستم نظرتون و راجع به این 2 تا زه پیشنهادی بدونم و یا اگه پیشنهاد بهتری دارید واسم کمکم کنید.
در ضمن دلم میخواد با این سبک ضرباتم کمی هم بتونم قدرت ضربه هام و بیشتر کنم... واسه این موضوع هم اگر ممکنه راهنماییم کنید.
ممنون از شما
|
زه های NXT رو من نه تا حالا باهاشون بازی کردم، نه دست کسی دیدم، اما زه NXT Control جزو زه های خیلی خاص به حساب میاد چون هم توش پلی استر به کار رفته و هم نایلون. بر طبق مشخصاتی که ویلسون واسش نوشته کنترل بالایی داره و قدرتش هم بیشتر از حد متوسطه که اگه سطح بازی شما متوسط به بالا باشه و دنبال زهی که راحتی خیلی بالا داشته باشه نباشین می تونه زه خوبی واستون باشه.
اما در مورد زه های لاکسیلون من این حرف رو چندین بار گفتم که اگه اون ها رو زود به زود عوض نکنین، تنشنون رو از دست می دن و اگه محکم ضربه بزنین توپ رو می فرستن بیرون و اگه آروم هم ضربه بزنین توپتون قدرت خیلی کمی داره. در صورتی که زهتون رو مرتب عوض نمی کنین یه زه نایلونی مثل همین NXT Control در دراز مدت عملکرد خیلی بهتری می تونه داشته باشه.
|
|
|