نمایش پست تنها
قدیمی 06-30-2013, 09:32 AM   #6
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

خسته شدم بس تهمت میزنیدنمی خوایند تمومش کنید؟اولی میگیند قرعش آسون و مهندسی شدس که ما نفهمیدیم حضور نادال و فدرر و سونگا چه جوری مهندسی حساب میشه.بعد میگیند زمین مذخرفه و اندی از ماهها پیش تو چمن مشابه تمرین کرده.این زمین هرچیشم باشه باخت فدرر و نادال رو توجیه نمی کنه چون فدرر و نادال اونقدر بزرگ هستند که حتی رو آسفالت رو شن و ماسه تو باتلاق رو کره ماه و حتی تو شرایط بی وزنی یه همچین حریفایی رو ببرند.باختشون دلایل دیگه ای میتونسته داشته باشه مثل خستگی یا تمرین نکردن رو چمن یا درد زانو یا درد کمر یا فوق العاده بودن حریف ولی مسلما چمن دلیل اصلیش نبوده.حالا هم که میایند برنامه اشتباهی میدیند تا ملت گمراه شندجوکو 5شنبه و جمعه پشت سر هم بازی دارهحالا اگه تمام اینا معنیش میشه اینکه میخواند هر طور هست اندی رو قهرمان کنند من دیگه حرفی ندارم ولی راههای بهتری هم بود مثل اینکه نادال و فدرر رو بندازند سمت نواک ولی خب خوب خیلی ها رو اینجا شناختیم کسانی که فقط میخواند دیگران رو اذیت کنند و صد البته بردشون رو بی مزه کنند.دیگه همه میدونند که تا الان ماری در 90% مسابقات شرایط بدتری از لحاظ قرعه و زمان بندی حداقل نسبت به نادال و نواک داشته.حالا اگه هم اینجا (هرچند حرفتون مسخرست) میخواند اندی رو قهرمان کنند دمشون گرم بذار بکنند به هر حال تنیسورهای دیگری هم از این مدل قهرمانیها داشتند.ولی شماها انقدر مزه این گرند رو برام کوفت کردیند که امیدوارم اندی به فینال نرسه تا همه شما ضایع شیند و خجالت بکشیند و اون وقته که من خیلی خوشحال میشم.
کامان اندی برو بباز
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: