نقل قول:
نوشته اصلی توسط tennis hayrani
جناب king of spin حرف آخرتون چیه ؟
ای کاش به قول اون دوستمون یه بیوگرافی از خودتون میگذاشتین تا بیشتر با شما و عقایدتون آشنا بشیم شاید فدرر رو بی خیال میشدیم و از این به بعدفن شما میشدیم .
از روز اولی که وارد این سایت شدین دست هر چی جماعت هیتره از پشت بستین ، واقعا چه مشکلی با فدرر دارین ؟
فکر نمیکنین خیلی پایینتر از اون حدی هستین که carear بزرگترین تنیسور تاریخو (حتی به تایید نادال خودتون) زیر سوال ببرین ؟
اصلا فرض کنیم همه نظرات طرفداران فدرر تو این سایت ناشی از ذوب شدگی باشه. شما نظر کدوم کارشناس تنیسو قبوال دارین ؟ شما اگه یک کارشناس درست حسابی معرفی کنین که نظرش در مورد فدرر به نظر شما نزدیک باشه من تا آخر عمرم لالمونی میگیرم .
راستی شما تنیسو از کدوم کانال میبینین؟یا از کدوم سایت اخبار تنیسو دنبال میکنین؟ والا ما موندیم این حرفا رو از کجا میارین میزنین .
بخدا بوریس بکر و متس ویلاندر و... ذوب شده فدرر نیستین ، یه کمی هم به نظرات اونا در مورد فدرر گوش کنید .
خوشبختانه اکثر بچه های این سایت هم تنیسو میفهمن هم فدررو میشناسن واین نظرات عتیقه شما هیچ تاثیری روشون نداره فقط بیچاره اونایی که تازه دارن تنیسو دنبال میکنن و با باز کردن این سایت با پستهای شما روبرو میشن .
|
من دیگه هیچ حرفی با شماها ندارم من هیچی حالیم نیس تمام حرفامم کشکه.منو از جوی اب جمعم کردن تنیسو با توهمم تفسیر میکنم بیسوادم دو روزه تنیس میبینم کلا روانم هسم شماهام همه تنیسو میفهمینو بس خدا کنه یکی از بینتون فاتح مفسری درجه 1دنیا شه