موضوع
:
بحث و گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ویمبلدون 2013 سومین گرند اسلم سال
نمایش پست تنها
06-29-2013, 05:08 PM
#
414
Sorou$h
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza
رافائل نادال بعد از شکست در ویمبلدون به خود استراحت داده است واکنون در ایبیزا مشغول استراحت و تفریح میباشد.
تنیس جوک - ترجمه: اوه خدی من ! من دقیقآ به نفر 131 باختم!!!
داوید فرر ----بیشترین سود را تا کنون از نظر رنکینگ داوید فرر بازیکن دوست داشتنی کهنه کار برده است و قطعـآ تا این لحطه شماره 3 میباشد . فرر میتواند در چندین حالت به شماره 2 هم برسد . رنکینگ کنونی اینگونه است . ماری 8560 و فرر 7220 . درنظر داشته باشیم که امتیاز المپیک 2هفته دیگر کسر میشود و امتیازات ماری و فرر اینگونه میشود . ماری7810 و فرر 7150 . اگر فرر ویمبلدون راببرد او حتما شماره 2 خواهد بود . اگر فرر به فینال برسد و به ماری ببازد شماره 2 نخواهد بود . اگر فرر به فینال برسد و در مقابل بازیکن دیگری غیر از ماری فینال را ببازد اوشماره 2 خواهد بود . اگر فرر در سمی (4نفر) ببازد و ماری هم در سمی یا پائین تر از سمی (4نفر) ببازد در این حالت هم فرر شماره 2خواهد بود . اگر فرر درکوارتر (8 نفر ) ببازد و ماری هم در همین مرحله ببازد باز فرر شماره 2 خواهد بود . در اصل فرر میتواند شماره 2 باشد تا مرحله ای که با ماری در ویمبلدون مساوی جلو میرود یا بهتر عمل کند--این شانسی است که برای فرر وجود دارد واحتمال دارد اتفاق بیافتد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
راجر فدرر بعد ازشکست . راجر فدرر میگوید تنیس بیش از حد زیادی که او سال قبل بازی کرده است ممکن است دلایلی برای این نتایج ضعیف باشد--راجر فدرر پذیرفت که بازی در تورنمنت های بیش از حد و دویدن بدنبال رنکینگ شماره 1 در فصل گذشته هزینه برای او داشته است--- پایان نیمه فصل است و فدرر فقط تاکنون یک تورنمنت برده است. او اولین تورنمنت امسال را در اوائل این ماه در آلمان برد.-در مدت 10سال اخیر این طولانی ترین زمانی بوده نسبت به هر فصلی که فدرر برای بردن یک تورنمنت انتظار کشیده است----باخت فدرر در دور دوم به 36امین کوارتر فینال(8نفر) پی درپی گرانداسلمها پایان داد. این زودترین باخت این استاد سوئیسی در هر سطحی از تورنمنتها بوده از زمانیکه او در ویمبلدون 2002 در دور اول حذف شد.------فدرر 31 ساله بعد از باخت به استاخوفسکی گفت-من اکنون گزینه های زیادی دارم نسبت به آنچه سال قبل انجام دادم زمانیکه من در دور دنیا هر تورنمنتی و پوئنی که احتمال داشت میرفتم و تلاش میکردم که دوباره به شماره 1 باز گردم.-شاید این مورد و المپیک پارسال هزینه روی دست من گذاشت.-من نمیدانم اما در مجموع فکر میکنم واقعا خیلی بد هم بازی نکرده ام.---فدرر درطول فصل گذشته 19 تورنمنت بازی کردواین تعداد برای او ازسال 2008 بیشترین تورنمنت بود..استاد سوئیسی ابتدا بدنبال رنکینگ شماره 1 رفت و سپس تلاش کرد که آن را از دست جوکوویچ مصون نگه دارد تا جوکو به آن نرسد...فدرر رکورد بیشترین هفته رنکینگ شماره 1 سامپراس راشکست اما بدن خود رادر طی ان پروسه به تحلیل برد.-------این ستاره سوئیسی احتمالا این مورد رادر پایان فصل قبل درک کرده بود وبدین دلیل است که او برنامه ریزی کرده است که فقط 16 تورنمنت در این فصل بازی کند و این حتی شامل تورنمنت قهرمانی آخر فصل هم میشود. او در اوایل امسال از تورنمنت میامی کنار کشید تا به بدنش استراحت بدهد.-----فدرراکنون نزدیک 32 سالگی است و واضح است او از ماه های زیاد رقابت در تنیس برای بازیابی خود به زمان بیشتری نیازدارد.-این اسطوره سوئیسی گفته است در آینده نزدیک هیچ طرح و برنامه ایی برای باز نشستگی ندارد.-او بعد ازشکست ویمبلدون وقتیکه از نظر جسمانی خود را بازیابی کند به کورت برمیگردد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
ماریاشراپووا . من فکر نمیکنم هرگز 3بار تا کنون در دوران حرفه ایم در یک مسابقه زمین خورده باشم -بنابراین کمی عجیب بود- اما این مورد قطعا عذر و بهانه نیست.-من فکر میکنم تعدادی از بازیکنان را امروز دیده ام که افتادند وچند ضرب خوردگی و اسیب دیدگی برداشتند . پس من فکر میکنم آن هم فقط بخشی از گیم است. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
سید2 سقوط کرد . ماریا شراپووا در دور دوم ویمبلدون با 2ست مستقیم در مقابل میشل لارچر دو بریتو تنیسور 20ساله پرتقال -کوالیفایر برای ویمبلدون (انتخاب شده)و دارای رنکینگ 131با نتیجه 2.0 شکست خورد تا بار دیگر ثابت شود هر تنیسوری دنبال عشق ترکاندن برود سرنوشتی بهتر از این نخواهد داشت.سر فرصت نمونه ها را خواهم نوشت -به لیست قبلی که نوشتم ازنظر حذف شده ها واینجا ازنظر عشق ترکاندن ووژنیاکی -صفراووا--ایوانوویچ را میشود بازگو کرد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
41 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
A!i
,
adam johnson
,
Ahoura
,
Aryan
,
BABAK
,
bardia dimitrov