نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2013, 12:47 PM   #394
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
دوست عزیز، رفیق نازنین چرا شما هر کسی که پست میده فکر میکنید مخاطبش شمایید ؟

اگر فکر میکنید بهتون توهین شده من شخصا ازتون عذر میخوام. اما باور کنید ما مسئول افکاری که از ذهن شما تراوش میشه نیستیم !!

دوست گرامی، همشهری عزیز چرا فکر میکنید هر کسی اینجا پست میده باید مثل افسانه زورو نقاب به چهره بزنید و به جنگ اهریمن های انجمن برید ؟!

شما با تنها کسی که اینجا به مشکل نخوردید خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی بوده ! بگذارید کاربرا تو جهل و نادونی خودشون بمونن ! نیازی نیست به شعورشون توهین کنید و بعد

از چندین بار تذکر گرفتن و توقیف شدن و ساختن اکانت های متعدد نعل وارونه بزنید و از کد خدا منشی متولیان انجمن سوء استفاده کنید.
شما درست میگی من با همه به مشکل خوردم ومن دیوونمتوی پیام خصوصیم بهت گفتم الانم میگم اینجا داره فرق گذاشته میشه.مستقیما داری توهین میکنی بعد ......هی کدخدا منشی مدیران انجموهم نمیخاد الکی جلوه بدی .کدوم کدخدا منشی؟ هر کاری دوس داری بکن تحمل حرف حق سخته. کسی هم که منو روانی خطاب کنه همشهری من نیست جناب محترم.هر کاریم دوست داری انجام بده.میتونی اسامی تمامی کسانی که من باهاشون ب مشکل خوردمو بگی.ان قدرا ازتون توهین دیدم تو این انجمن ک حد نداره و هیچ وقتم یادم نمیره و قبلا هم گفتم در اخر من نظرمو یگم دوس داری بخون دوس نداری ویرایش کن.بازم میگم 15 دوره حضور 7 جام به 50 درصدم نمیرسه بذار ویرایش کنم راجر فدرر اسطوره تمام نشدنی بردن 17 گرند اسلم از 17 حضور سلطان تمامی سطوح شکست ناپذیر غول سبز هالک سوپرمن استاد فورهند بکهند سرویس ریترن والی هف والی دراپ شات خدای اوور هد خدای دوم
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول