نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin
|
درود بر شما دوست عزیز
طبق گقته خودتون از اونجایی که شما دارای 3 4 لیسانس و فوق لیسانس از چندین و چند دانشگاه هستید پس قطعا فرد بسیار با سواد و فهمیده ای خواهید بود .
به همین دلیل بنده هم روی حرف شما که بسیار با سواد هستید حساب باز کردم و به دنبال این موضوع رفتم و چندین مسابقه رو مورد بررسی قرار دادم !!!!!
اما متاسفانه به تناقض شدیدی در مورد های بسیار زیادی بر خوردم. البته حرف شما هم مثلا از هر 90 تا بازی در 5 6 تاش درست بود .
فقط چند تا مسئله ساده رو با هم مرور می کنیم تا مسئله کمی بیشتر روشن شه :
سمی فینال ویمبلدون 2012 در مقابل نوواک جوکوویچ
یعنی واقعا تمام این نتیجه ای که بدست اومده بخاطر 3 ایس بیشتر و 2 دابل کمتر هست ؟!!!!
فینال مادرید 2009 بر روی خــــاک در مقابل نادال :
5 تا ایس بیشتر داشتیم با 2 دابل بیشتر . بخوایم دابل ها رو کم کنیم میشه 4-1 . یعنی واقعا این نتیجه فقط بخاطر اون 3 سرویس بوده ؟ فرست سرو هم که 79 62 به نفع رافاست . امتیاز های بدست اومده در فرست سرو هم باز هم به نفع رافاست !!!!!!
فینال ویمبلدون 2012 در مقابل اندی ماری
اوه اوه اینو که دیگه هیچی نمیشه گفت !!!!!
خب نظرتون چیه ؟
البته این نکته رو هم اضافه کنم این فقط 3 بازی هست . من اگر می خواستم تمام بازی ها رو بررسی کنم یه 830 -40 تا عکس باید اینجا قرار میدادم.
جناب با سواد قبل از اینکه چیزی بپرونی برو یه نگاه به آمـــار بنداز که اینجوری سوادت نره زیر سوال !!!!!!