نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2013, 11:04 AM   #382
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
فک نکنم به پای بعضی از شماها برسم.برید قبله دعا که سریسو از اسطورتون نگیرن وگرنه فیوچرز با شاهین خالدان.....البته تای برک یادم رفت که اونم بستگی زیادی به سرویس داره.......
درود بر شما دوست عزیز
طبق گقته خودتون از اونجایی که شما دارای 3 4 لیسانس و فوق لیسانس از چندین و چند دانشگاه هستید پس قطعا فرد بسیار با سواد و فهمیده ای خواهید بود .
به همین دلیل بنده هم روی حرف شما که بسیار با سواد هستید حساب باز کردم و به دنبال این موضوع رفتم و چندین مسابقه رو مورد بررسی قرار دادم !!!!!
اما متاسفانه به تناقض شدیدی در مورد های بسیار زیادی بر خوردم. البته حرف شما هم مثلا از هر 90 تا بازی در 5 6 تاش درست بود .

فقط چند تا مسئله ساده رو با هم مرور می کنیم تا مسئله کمی بیشتر روشن شه :

سمی فینال ویمبلدون 2012 در مقابل نوواک جوکوویچ

یعنی واقعا تمام این نتیجه ای که بدست اومده بخاطر 3 ایس بیشتر و 2 دابل کمتر هست ؟!!!!

فینال مادرید 2009 بر روی خــــاک در مقابل نادال :

5 تا ایس بیشتر داشتیم با 2 دابل بیشتر . بخوایم دابل ها رو کم کنیم میشه 4-1 . یعنی واقعا این نتیجه فقط بخاطر اون 3 سرویس بوده ؟ فرست سرو هم که 79 62 به نفع رافاست . امتیاز های بدست اومده در فرست سرو هم باز هم به نفع رافاست !!!!!!

فینال ویمبلدون 2012 در مقابل اندی ماری

اوه اوه اینو که دیگه هیچی نمیشه گفت !!!!!

خب نظرتون چیه ؟
البته این نکته رو هم اضافه کنم این فقط 3 بازی هست . من اگر می خواستم تمام بازی ها رو بررسی کنم یه 830 -40 تا عکس باید اینجا قرار میدادم.

جناب با سواد قبل از اینکه چیزی بپرونی برو یه نگاه به آمـــار بنداز که اینجوری سوادت نره زیر سوال !!!!!!

Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: