نمایش پست تنها
قدیمی 06-28-2013, 12:26 PM   #2
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

آن لحظه ای که شما درک میکنید . هر 2نفر قهرمان 7 دوره ویمبلدون . هر 2 در دور دوم در26 جون(ژوئن) باختند. سمت چپ پیت سامپراس از امریکا راست راجر فدرر ازسوئیس. با تشکر از آقای علیپور عزیز.

ماریا شراپووا بعداز حذف بیکارنبود و به تماشای بازی گریگور دیمیتریوف در دور دوم رفت.

مطلبی از تنیس جوک. ترجمه: بنابراین تو داری بمن میگی که فدرر در چمن و کورت مرکزی به استاخوفسکی باخت و رنکینگش هم 116 است؟

یک مصاحبه دیگر از استاخوفسکی که فدرر را شکست داد . استاخوفسکی گفت شما نمیتوانید از بیس لاین (خط سرویس) درکورت چمن درمقابل راجر مقاومتی داشته باشید. او میتواند با توپ هر آنچه راکه میخواهد آنجام دهد من سعی کردم تا آن حدی که میتوانستم به تو(لب تور)بیایم . من موفق بودم بجهت اینکه جلوگیری کردم تا ریتم برگرداندنش رابدست آورد . ورزش ما راجر فدرراست. او (راجر) بزرگترین و مهمترین بازیکنی است که ما داشتیم وبزرگترین نامی است که ماداشتیم و هنوز هم داریم و خدا را شکر میگویم . بعنوان یک شخص او به ما نشان داده است که شما میتوانید یک انسان محجوب باشید و هنوز به چیزهای دیگر دست یابید . من امیدوارم که دراین تورنمنت بتوانم جلو بروم. اما بله-من قطعا روزی به نوه هایم خواهم گفت من پیروزی شگفت انگیزی درمقابل راجر فدرربدست اوردم(باخنده) . با تشکر از اقای علیپور عزیز.

حضور آندره شوچنکو در بازی دیشب نواک جوکوویچ

این هم پیام یکی ازطرفداران رافائل نادال . من طرفدار رافا هستم اما دلم شکست هر زمانیکه آنها رابرت فدرر(پدر راجر) را بعد ازباخت او نشان میدادند . او خیلی انسان بامقام و منزلت است و به حریف آفرین گفت و سرش رابعنوان تصدیق تکان میداد . اما شما میتوانستید ببینید که اوغمگین است . من بیاد دارم او درفینال 2008 ویمبلدون با رافا دست داد . دیروز بعد ازباخت راجر به استاخوفسکی -رابرت ایستاد وکف زد اما شما میتوانستید ببینید که او آزرده شده است واین موضوع باعث گریه من شد. با تشکر از آقای علیپور.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: