با تاخیر اومدم حرفامو بزنمو تا سینسیناتی برم بکارو زندگیم برسم.دلم بدجور از بازی دیشب راجر پر بود که خلاصش میکنم.کل تورنمنتای تنیس واس من یطرف ویمبلدون یطرف یعنی فقطو فقط ویمبی واسم خیلی خیلی با ارزش بعد چند ماه چشم انتظاری راجر براحتی در ی بازی ضعیف حذف شدش.دیشب خواستم پست بزارم اما از بس داغون بودم تصمیم گرفتم وقتی اروم شدم حرفامو بزنم.من پست دوستانو خوندم راجریا همه خیلی ناراحت بودن اما همه یحرف مشترک داشتن اونم این که راجر دوست داریم حتی باشکست در مقابل رنک 116.شکست تلخی بودش اما باید با واقعیت زندگی کرد ورزش همین یروزی شکست میخوری.با اینکه بدترین روزامو میگذرونم اما شک ندارم این شکست پلی واس افتخارات دیگه فدرر خواهد بود حالا چرا؟
همیشه ادمای بزرگ ورزشکارای معروفی که در تاریخ بعنوان بهترین ازشون یاد میشه اگه به غرورشون بر بخوره با قدرت بیشتر برمیگردن حتی توی 32 سالگی کاری که اغاسی انجامش داد و راجرم انجام میده شک ندارم .
من وقتی از یکی خوشم بیاد تا اخر کنارش هستمو دیگه هرگز طرفدار کس دیگه ای نمیتونم بشم.من تنیسو فقط و فقط به عشق اسطوره نگاه میکنم و قطعا روز پایان افتخارات این تنیسور دز زمین تنیس روز پایان عشق من به تنیس خواهد بود.راجر بازی رو باخت فدای سر دوقلوهاش.یکی از دوستان نقلو قلی از نادال داشت واقعا زیبا بودش . هرگز این جمله یادم نمیره که گفت مردم افتخارات شمارو همیشه بخاطر میسپارن نه شکستاتونو. جمله زیبایی بودش.ایا راجر افسانه ای در ادامه فصل که فصل هارد راجر همیشگی خواهد بود؟باورو اعتقاد من به این پسر سوءیسی برگشت به افتخارات گذشتش خواهد بود ایمان من به اسطوره اینو میگه با افتخار و با قهرمانی در اوج برای همیشه بدرود بفرست بر راکت تنیس و ی خداحافظی باشکوه در زمین.
راجر با قهرمانی در یکی دیگر از گرندها از تنیس برای همیشه دور خواهد شد و شک ندارم با توجه به علاقه راجر به چمن این مرد سنگی در ویمبلدون 2014 با قهرمانی برای همیشه از زمین تنیس خارج میشه تا بگه چمن مال خودش مال راجر افسانه ای.راجر با گرفتن 8 ویمبی دیگه همه رکوردا رو از ان خودش میکن امسال نشد اما سال بعد دیگه باید بشه.راجر اخرای تنیسشه و نهایتا 1سال دیگه بتونه بازی کن.شکسته شدن رکورد 36 یک چهارم متوالی شکسته شدن رکورد 10 سال بیگ فور بودن و باختن به ی تنیسور با رنک 116 خیلی سخت واسش و همین راجرو برای یکسال طوفانی تهیج میکنه پس نا امیدی برای راجریون بی معنی.شاید راجر سینسیناتی رو هم ببازهو حذف شه بره رنک 6یا7 اما راجر همیشه راجر خواهد بود هرگز این مرد سنگی شکسته نخواهد شد.اون روزی که راجر تنیسو بزار کنار برام حکم مرگ عزیزامو داره الانم کمی احساسی شدم خیلی دوسش دارم با 23 سال سن نمیتونم عشقمو به این مرد کتمان کنم و با افتخار تمام و با صدای بلند فریاد میزنم دوووووووووست دارم راجر بخاطر افتخاراتت بخاطر محبوبیتت بخاطر جنتلمن بودنت بخاطر اخلاقو منشی که داری بخاطر راه رفتنت بخاطر come on گفتنت بخاطر چهرت بخاطر اشکا و لبخندایی که هم خودت داشتی هم دوسدارانت مرد دیوووونتم بخدا زبانم عاجز از علاقم بتو.نمیدونم که کی قهرمان میشه اما با توجه به اینکه هفتادو اندی سال که هیچ بریتانیایی قهرمان نشده دوس دارم اندی قهرمان شه که بنظرم از این فرصت باید استفاده کن برای قهرمانی.هرکی قهرمان بشه من از الان تبریکمو نثارش میکنم چون دیگه پست نمیزارم تا مسترز بعدی.تنیس بدون راجر لذتی واس دیدنش ندارم.بدروووووووووووووووود عزیزانم
|