نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 10:57 PM   #354
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیکو نمایش پست ها
مطلب رو کامل نخوندی دوست عزیز
صحبت از گذشته بود و هدتوهد های اول فدرر و نادال یعنی سالهای 2006 2007
بله اون زمان نادال بچه بود و معروف به بچه بود اتفاقا

دوست عزیز شما از کجا میدونی من مطلب رو کامل نخوندم؟ اتفاقا شما متوجه منظور من نشدید!
من در جریان هستم که تو اون تایم نادال سنش کم بوده ولی چون راجرو شکست داده بچست؟حداقل اطلاعاتو هرکسی نسبت به تنیسور فیورتش داره ! به نادال لقب های دیگه ای هم دادن به خاطر سبک لباسش بهش میگفتن کارگر! درسته اون زمان سنش کم بوده ولی کار بزرگی انجام داده که با دادن لفظ بچه دارین کم لطفی میکنین! من منظورم این بود ...بزرگی به سنه یعنی؟! به خدا من و خیلی های دیگه تو این سایت از تنیس یه چیزایی میدونیم
[/QUOTE]

والا نمیدونم در اینباره چی باید بگم چون واقعا این نظر شما برام عجیبه

اگه واقعا برداشت شما از بکار بردن لفظ بچه این بوده که برای تحقیر بوده من هم از شما و هم از تمام کسایی که نظر منو خوندن عذرخواهی میکنم

ولی کاش شما فقط از دیده منفی به صحبتهای همه نگاه نکین و یه جنبه مثبت و دوستانه هم نسبت به دیگران داشته باشین
چون دلیل من از بکار بردن لفظ بچه توی اون جمله هرگز و هرگز برای تحقیر یا کوچیک کردن نبود بلکه کاملا برعکس
اگه به جمله دقت میکردین درباره شرایط روحی روانی فدرر بحث بود و کلمه بچه رو من به این خاطر بکار بردم که اینو برسونم که کسی مثل فدرر تو اون شرایط در مقابل یه تنیسور تقریبا تازه وارد و کم سن و سال دچار مشکل میشد
پس اگه کم لطفی نمیکردین و مثبت به قضیه نگاه میکردین اتفاقا لفظ بچه برای تعریف و بالا بردن نادال بود نه کوچیک کردنش

هرچند کسی مثل من هیچی از تنیس نمیدونه و تا حالا یکبار هم راکت دست نگرفته و فقط یه ببینده هست که عاشق نگاه کردن این ورزش هست و جزع 3ورزشی هست از نگاه کردنش نزدیک 11ساله لذت میبره و نه بیشتر و نظری هم میدم فقط از دید یه ببینده هست نه یه کارشناس و پروفشنال
ولی خوشحالم اساتید قابل و حرافه ای اینجا هستن که میتونیم از وجودشون استفاده کنیم
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: