نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 10:44 PM   #352
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi_juve نمایش پست ها
اولا که اینجا جای بحثه و اصولا این تاپیک برای همین بوجود اومده. تا زمانیکه به کسی توهین نشه چه اشکالی داره که با هم بحث کنیم.بحث یعنی گفتگو نه دعوا.من حرفهای شما رو خوندم.شما یکبار دیگه حرفهای خودت رو دوباره بخون.شما نوشته بودی نواک شایسته شماره یکی نیست.اما بعدا میگی یکسالش شایسته بود.خوب این نشون میده که من تونستم با حرفهام کمی شما رو قانع کنم.بعدشم نواک قبل از سال 2011 تنیسور بدی نبود.حتی گرند هم برده بود. اما بالاخره یکجائی شما به بلوغ میرسید.یکجائی رفته رفته کاملتر میشید و دوران اوج نواک از 2011 شروع شد.حالا اینکه نادال عزیز متاسفانه مصدومیت داره اذیتش میکنه هیچ ربطی به شایستگی نواک نداره.یا اگر راجر افت کرده (واقعا متاسفم از این قضیه) ربطی به شایستگی نواک نداره.درباره اینکه کسی که گرند نبره شایسته هست یا نه من اصلا بحثی ندارم.چون فکر کنم بحث گسترده ایه و نظرات خیلی متفاوته و اصولا نوع نگاهها هم به این موضوع متفاوته.یه مثال.هلند در فوتبال تا حالا قهرمان جام جهانی نشده. اما همیشه یک نام بزرگه. همیشه یک شانس بزرگ قهرمانیه و خیلیها هم دوستش دارند. ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده.خوب در ظاهر وقتی میگی ایتالیا و هلند همه میگند دو تیم بزرگ ، اما همون جامها اونها رو متمایز میکنه.در کل گفتم این بحث رو زیاد جالب نمیدونم. اما درباره اینکه میگی چون نادال مصدومه و چون راجر افت کرده نواک دو سال بعد رو شماره یکه ، قابل قبول نیست.چون از کجا معلوم که اگر نادال مصدوم هم نبود این اتفاق میفتاد یا نمیفتاد.بحث جالبی نیست ولی در کل با حرفات موافق نیستم و میگم من حرفها رو کامل میخونم.برای نظراتتم ارزش قائلم(هر چند قبولشون ندارم) و امیدوارم موفق باشی.
من هم از بحث و اظهار نظر لدت میبرم ولی خب متاسفانه توی فرهنگ ما این درست جا نیفتاده و همینجا هم دیدم متاسفانه بحثهای سالم و خوب اخرش تبدیل به جدل و دعوا و عقده گشایی میشه که جالب نیست

حرفاتون رو من تا حدود زیادی قبول دارم چون یکبعدی به قضایا نگاه نمیکنم و بیشتر بحث سلیقه هست و نوع نگاه به تنیس

من نظرمو گفتم حالا درست یا غلطش رو حرفی در موردش ندارم هرچند موضوع اینکه لایق شماره یکی هست یا نه یکی سلیقه هست و یکی تجزیه و تحلیلی که هر کسی واسه خودش داره
ولی من پیش خودم مثالهایی دارم که از لحاظ توانی و استعداد و نوع بازی خیلی سرتر از حال حاظر جوکوویچ بودن ولی چون تو زمان خودشون رقیبهای بهتری داشتن نتونستن زیاد جام بگیرین و پیروزی بدست بیارن

در هر حال من فقط نظر و نوع نگاهم رو گفتم وگرنه نظرم چیزه قوانومندی نیست که قابل اثبات بشه و فقط یه دیدگاه هست
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: