نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 07:52 PM   #344
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط CANDIS نمایش پست ها
اولا شما قبل از این که به من بگی بی منطق بگو با بخشی از صحبت هات مخالفم نه بیا بگو مذخرف میگی چون بیشتر صحبت من در رابطه با چیز دیگه ای بود. شما طرفدار ماری هستی خب باش. من کلا به انگلیسی جماعت بد بینم. خیلی ها بدبینن نه فقط من. نمونش پوتین هفته پیش رفته بود انگلیس... اینم لینکش: http://fararu.com/fa/news/154285
الان نگی من به استناد این خبر بدبین شدم ! نه من خیلی ساله بدبینم این فقط یک مثال بود. در رابطه با وضعیت زمین هم منه بد بین به انگلیسی ها معتقدم در حین برگزاری رولند گروس و حتی قبل از اون یه زمین عین چمن حال حاضر در ویمبلدون ( نوع چمنش با همه چمن ها فرق میکنه ) برای ماری مهیا کردن و ماری حسابی با این زمین وفق پیدا کرد تا به امروز و مطمئن باش هیچوقت زمین نمیخوره پاش بشکنه خیالت راحت! و معتقدم این زمین برای همه لیزه برای ماری نه چون خیلی روش تمرین کرده کاملا باهاش اخت شده
خب شما از انگلیس یا کلا از بریتانیا بدت میاد باید همه رو یکی کنی؟البته میل خودته ولی خوبه یکی بیاد بگه چون من از ایران بدم میاد پس بدون هیچ دلیلی از 70 میلیون ایرانی بدم میاد؟؟اهورا گفتش که این چمن مثل المپیکه پس بقیه هم که میدونستند چمن همینه میتونستند برند توی همیچین زمینی تمرین کنند(تازه بماند که حرف از تقلب و توطئه میزنی)و در ادامه متشکرم از پیش بینی نوستراداموسیتون در مورد لیز نخوردن اندیولی به هر حال در مورد لیز نخوردن بازمن حرفی ندارم چون زمین برای همه لیزه و در مورد قرعه هم جوابمو ندادید چون اندی هم همون سمت بود.ولی شما میتونی هر چقدر میخوای بدبین باشی و اگه خدایی نکرده زد و اندی قهرمان شد همه چیزو لوث کنی.زمین برای اون رنک 135 و رنک 116 هم لیز بوده نکنه اونا هم از مدتها پیش تمرین کردند تو همچین زمینی؟ولی منم میتونم بگم پس قهرمانی های راجر ارزش نداره چون از مدتها پیش تو چمن مشابه تمرین کرده و از عمد بارون تولید میکردند که سقف بسته شدولی خب این حرف بی ارزش محسوب میشه.باخت فدرر هیچ چیزی ازش کم نمیکنه و هنوز معتقدم بهترین تنیسور تاریخ هست ولی تقصیر اندی و مسئولین ویمبی نندازید که راجر اکثر خاطرات خودش تو همین زمین شکل گرفته و گرنه باید به همه اونها هم بدبین شد
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: