نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 06:46 PM   #343
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
اولا ماری درسته نه مورایبه خودتون مربوطه که طرفدار کی باشید نه به من یا کس دیگه ای ولی خیلی حرفتون به دور از منطقه یعنی بهتر بگم اصلا منطقی توش نیست.اندی بیچاره بد بخت هم توی همون نیمه مهندسی شده ویمبی به قول خودتون بود و کسی که قرعه آسون بهش خورد نواک بود نه اندی.اگه راجر و رافا حذف نمی شدند قرعه اندی هم سخت بود و اینکه اونا حذف شدند چه ربطی به اندی داره؟؟اگه حذف نمی شدند هم همینو می گفتی؟؟کسایی که قرعه رو مهندسی کردند میدونستند رافا و راجر زود حذف میشند؟؟این حرفتون واقعا مذخرف بود.وضعیت زمین چه ربطی به اندی داره؟؟مگه اون ممکن نیست سر بخوره؟اگه برای همه لیزه برای اندی هم لیزه برای اندی که زمین عوض نمیشه.در ضمن اومدیم فردا اندی خورد زمین و پاش شکست که شما خوشحال شی.اونوقت هم همین حرفو میزنی.بابا خیلی بی انصافی خیلی
اولا شما قبل از این که به من بگی بی منطق بگو با بخشی از صحبت هات مخالفم نه بیا بگو مذخرف میگی چون بیشتر صحبت من در رابطه با چیز دیگه ای بود. شما طرفدار ماری هستی خب باش. من کلا به انگلیسی جماعت بد بینم. خیلی ها بدبینن نه فقط من. نمونش پوتین هفته پیش رفته بود انگلیس... اینم لینکش: http://fararu.com/fa/news/154285
الان نگی من به استناد این خبر بدبین شدم ! نه من خیلی ساله بدبینم این فقط یک مثال بود. در رابطه با وضعیت زمین هم منه بد بین به انگلیسی ها معتقدم در حین برگزاری رولند گروس و حتی قبل از اون یه زمین عین چمن حال حاضر در ویمبلدون ( نوع چمنش با همه چمن ها فرق میکنه ) برای ماری مهیا کردن و ماری حسابی با این زمین وفق پیدا کرد تا به امروز و مطمئن باش هیچوقت زمین نمیخوره پاش بشکنه خیالت راحت! و معتقدم این زمین برای همه لیزه برای ماری نه چون خیلی روش تمرین کرده کاملا باهاش اخت شده

ویرایش توسط CANDIS : 06-27-2013 در ساعت 07:07 PM
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: