06-27-2013, 06:18 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط CANDIS
آقا اسم این کاری که شما میکنی کل کل نیست. شما بیشتر باعث تنفر طرفدار های بقیه تنیسور ها نسبت به تنیسور مورد علاقه خود ( جوکوویچ ) میشی تا کل کل کردن با اونا. من به شخصه اولین تنیسور مورد علاقه ام فدرر هست و کلا فدرر رو یه طرف میذارم و بقیه تنیسور هارو طرف دیگه و حساب ویژه ای برای راجر قائلم. و وقتی در تورنومنتی راجر حذف میشه میرم سراغ گروه دوم که بقیه تنیسورها باشن و در هر تورنومنت هم بنا به دلایل خودم طرفدار یکی از اونها میشم. در ویمبلدون امسال به نظر من انگلیسی ها همه تلاششونو کردن تا مورای قهرمانشه (وضعیت چمن و قرعه کشی مشکوک و مهندسی شده) و به هیچ وجه دوست ندارم مورای قهرمانشه و طرفدار جوکوویچ هستم تا دماغ انگلیسی هارو به خاک بماله. حالا وقتی شما اینطوری صحبت میکنی باعث میشی من و خیلی ها که مثل من هستن (جوکوویچ دومین فرد مورد علاقشون هست) باعث رنجش اونها بشی و ناخواسته باعث دوری و موضع گیری طرفدارها نسبت به این تنیسور بشی. امیدوارم لحن کل کل هاتون ملایم تر بشه
|
اولا ماری درسته نه مورای به خودتون مربوطه که طرفدار کی باشید نه به من یا کس دیگه ای ولی خیلی حرفتون به دور از منطقه یعنی بهتر بگم اصلا منطقی توش نیست.اندی بیچاره بد بخت هم توی همون نیمه مهندسی شده ویمبی به قول خودتون بود و کسی که قرعه آسون بهش خورد نواک بود نه اندی.اگه راجر و رافا حذف نمی شدند قرعه اندی هم سخت بود و اینکه اونا حذف شدند چه ربطی به اندی داره؟؟اگه حذف نمی شدند هم همینو می گفتی؟؟کسایی که قرعه رو مهندسی کردند میدونستند رافا و راجر زود حذف میشند؟؟این حرفتون واقعا مذخرف بود.وضعیت زمین چه ربطی به اندی داره؟؟مگه اون ممکن نیست سر بخوره؟اگه برای همه لیزه برای اندی هم لیزه برای اندی که زمین عوض نمیشه.در ضمن اومدیم فردا اندی خورد زمین و پاش شکست که شما خوشحال شی.اونوقت هم همین حرفو میزنی.بابا خیلی بی انصافی خیلی
|
|
|