یکی از دوستان مطلبی نوشته درباره اینکه نوک اصلا در حد رنک یک نیست.یا نادال رو اوج نیست. نواک در اوج نادال و فدرر اومد(2011) و جلوشون وایستاد.بعدشم اصلا این حرفتو قبول ندارم. اولا نواک تنها تنیسوریه که مخصوصا از 2011 به بعد توی تمام زمینها خوب بازی میکنه و مشکلی از این بابت نداره.دوم اینکه از 11 گرند اسلم آخر نواک توی 5 تاش قهرمان شده .سه تای دیگه رو فینالیست بوده و سه تاش رو هم تا نیمه نهائی رسیده.به نظرت اتفاقیه؟یا براش زحمت کشیده؟یا نواک همون تنیسور خوب و در شرایط ارمانیه که خودت میگی؟این حرفتم که تنیسوری نیست که الان خوب باشه و نواک اینطوری شماره یک شده اصلا منطقی نیست.اولا نواک برای رسیدن به اینجا جنگیده.نواک نفر سوم بود.اما با بردن حریفان سرسخت و قدری مثل راجر و نادال به شماره یکی رسید.سال پیش همین راجر قهرمان ویمبلدون شد و چند ماهی شماره یکی رو از نواک گرفت. همین نادال توی استرالیای پارسال تا لحظات آخر (بالای 5 ساعت)جنگید که نواک رو ببره و خوب نشد.میخواهم بگم این توهین به تنیسورهای مثل نادال و راجره. و حتی اندی ماری.قدرت سرنا ویلییامز رو ببین؟ به نظرت شاراپوای که خیلی سالها پیش اولین گرند اسلمشو برده بازیکن ضعیفیه؟یا آزرنکا؟ یا قدرت فوق العاده سرناست که باعث شده کسی حریفش نشه.اینکه سعی میکنم قهرمانیها و افتخارات دیگران رو لوث کنیم اصلا جالب نیست.همونطور که کسی نمیتونه بگه نادال سلطان خاک رسیش رو برای اینکه کسی خاک رس بازی خوبی نیست بدست اورده . همونطور که نمیشه بگی راجر گرند اسلمهاش رو برای ضعف دیگران بدست آورده ، نمیتونی سومین سال شماره یک بودن نواک رو زیر سوال ببری.عنوانی که فکر نکنم به همین زودیها کسی بتونه ازش بگیره.و اینکه نواک شاید یه راجر نرسه اصلا مهم نیست.اصلا مهم نیست که نواک حتی به نادل برسه یانه. مهم اینکه نواک داره خوب بازی میکنه.و تا زمانیکه خوب بازی کنه و قدر باشه حقشه که شماره یک باشه .دیگرانم برن تلاش کنند و شماره یک شدند.همونطور که سالها نادال و راجر تلاش کردند شماره یک شدند و حالا هم نواک شده.اگر فکرت اینکه الان آغاسی و سمپراسی بیاد و بمونه دلتو خوش نکن. هر دوره ای تنیسورهای میاند و میرند.فعلا هم دور دور نواک ، نادال ، ماری و راجره.بعدشم شما میگی 20 درصد توان راجر رو نداره.اخه خودت واقعا باور داری؟راجر 2011 چند سالش بود؟29.نواک اون سال 3 تا گرند برد.توی 2011 توی ویمبلدون یادته بازی با نادالو؟نادال توی اوج نبود؟من فکر کنم امسالم اتفاقی نیفته 3 تا رو میگره.خود راجر 2011 بعد اوپن آمریکا گفت نواک بهترین تنیسور جواینه که روبروش بازی کردم.بعد فینال تور 2012 راجر گفت اون واقعا شماره یکه.شما فکر میکنی راجر الکی این حرفها رو میزنه؟ راجر انقدر افتخار داره که بدون هیچ حسادتی و رک و راست حرف میزنه.بازم میگم حرفات بیشتر توهین به تنیسورهای مثل نادال و راجر بود.نه نواک.موفق باشی.
|