نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 04:36 PM   #339
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
دروووووووووووود بر فدرری ها . حالا که نادالی ها کل کل نمیکنن ، من آستین ها را بالا میزنم فقط به خاطر یکی از دوستان که درخواست داده بودن فدرری ها ، از رولند گاروس اومدن چت باکس میگن ویمبلدون مال ماست شما شرایط امسال و پارسال بدنی فدرر رو مقایسه کنید . چیزی توجه تون رو جلب نمیکنه ؟؟؟ به نظرتون وضعیت بدنیش عالیه ؟؟؟ شماهایی که نادال حذف شد میگفتید دیگه ما قهرمانیم ، کجایید ؟؟؟ دارسیس هاااااااااا ، استاخوفسکی چی ؟؟؟؟ از هیچ جنبه و گروهی دفاع نمیکنم . یکی از دلایلی هم که در این 2،3 ساله از فدرر بدم اومده ، تو اُفت داره غلت میزنه ، داره شیرجه میزنه ، قصد خداحافظی نداره . باو بسه ، ول کن دیگه ، الگوی خداحافظیت رو زیدان قرار بده ، نه علی دایی . وضع بدنش هم که پارسال خیلی لاغرتر از امسال بود ، شکمش امسال مثل حاجی بازاری ها شده . ادامه داد ، بعد از 10 سال اومد رنک 5 ، راند 2 حذف شد . یعنی مدیر برنامه ی این تنیسور رو باید مادام العمر زندانی کرد . حبس ابد . من از هیچ جنبه ای سخن نگفتم ، از دید خودم نسبت به بازیش گفتم . امیدوارم ناراحت نشید (بن نکنید لطفآ) دیشب هم که 3 بار میخواست سرگی رو بزنه ، بعد دوستان میان از ضربات آلماگرو که به بردیچ میزنه ویدئو میزارن ، حداقل نیکولای یه دستی بالا میگیره . در پایان هم بگم پیمان این سمت جدید گرفته همه چی عوض شده ، شما ذوب شدگان عزیز و نادالیون دست به دامن اندی ماری شید تا قهرمان شه . دیدن این صحنه ها هم لذت بخشه برام که هوادار اندی شدید
آقا اسم این کاری که شما میکنی کل کل نیست. شما بیشتر باعث تنفر طرفدار های بقیه تنیسور ها نسبت به تنیسور مورد علاقه خود ( جوکوویچ ) میشی تا کل کل کردن با اونا. من به شخصه اولین تنیسور مورد علاقه ام فدرر هست و کلا فدرر رو یه طرف میذارم و بقیه تنیسور هارو طرف دیگه و حساب ویژه ای برای راجر قائلم. و وقتی در تورنومنتی راجر حذف میشه میرم سراغ گروه دوم که بقیه تنیسورها باشن و در هر تورنومنت هم بنا به دلایل خودم طرفدار یکی از اونها میشم. در ویمبلدون امسال به نظر من انگلیسی ها همه تلاششونو کردن تا مورای قهرمانشه (وضعیت چمن و قرعه کشی مشکوک و مهندسی شده) و به هیچ وجه دوست ندارم مورای قهرمانشه و طرفدار جوکوویچ هستم تا دماغ انگلیسی هارو به خاک بماله. حالا وقتی شما اینطوری صحبت میکنی باعث میشی من و خیلی ها که مثل من هستن (جوکوویچ دومین فرد مورد علاقشون هست) باعث رنجش اونها بشی و ناخواسته باعث دوری و موضع گیری طرفدارها نسبت به این تنیسور بشی. امیدوارم لحن کل کل هاتون ملایم تر بشه
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: