اول اینکه عجب حمله همه جانبه ای به پست من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN
من گفتم از خارج از گود هواداری نظرمو دادم . نگفتم هم 2-3 ساله میبینم ، از 2008-2009 میبینم ، ادعایی هم ندارم چیزی میفهمم ، اما 2-3 سال هست فدرر دیگه نمیتونه و باید قبول کرد فدرر آغاسی نیست . همونجور که شما میگید فدرر رو با کسی نمیشه مقایسه کرد ، بزرگانی چون سمپراس و آغاسی رو هم نمیشه با کسی مقایسه کرد . وقت ، وقته خداحافظی است
|
فدرر قابل قیاس با سمپراس و اغاسی نیست؟
نمیدونم ولی از نظر شخصی من فدرر توی 5تا تنیسور برتر تمام تاریخ براحتی قرار داره و حتی توی 3تا
و در مورد خداحافظی منم دوست ندارم فدرر اینجوری باخت بده چون من اگه ورزشکاری رو دوست دارم بخاطر لذت بردن از دیدن بازیش هست و بازی فدرر واقعا برای من لذت بخشه ولی وقتی بازنده میشه و هیچ بازی خوبی ازش نمبینم خب ناراحت میشم
ولی نظر شخصیم اینه حتی 5تا دیگه گرند تو راند 1حذف بشه ولی فقط یکی رو بگیره و سبک بازی خودشو نشون بده بازم موندنش ارزش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aryan
مطمئنی هنوز 20 درصد نرسیده یا با ماشین حساب حساب کردی؟؟
دیگه هرکی رنکش میره زیز 100 باید 10% توان و داشته باشه نکنه اینم با ماشین حساب محاسبه کردی شما؟؟
در صد هایی که شما دادی بی نظیر بود واقعا
|
شما تعداد افتخارات و جامها و مدت زمان رنگ یک بودن رو بشمار خودت درصدش دستت میاد
بحث 20درصد توان و استعداد تنیس نداشتن نبود که زیر رنک 100 چی باشه بلکه من گفتم 20درصد توان و استعداد فدرر رو نداره و هنوزم روی حرفم هستم
در ضمن اگه الان جکوویچ رنک یک شده فقط وفقط بخاطر نبود یه تنیسور خوب و در شرایط ارمانی هست وگرنه جکوویچ هرگز در حد یه رنک1 نبود و نیست
نادال که این همه مدت مصدوم بوده تازه بازم با این شرایط رولند رو ازش گرفت به راحتی
فدرر هم که وضعیتش مشخصه این روزها
دوست دارم نادال به اوجش برگرده یا اینکه یه تنیسور خوب ظهور کنه ببینم واقعا جکوویچ چقدر میتونه بازم خودشو رنک1 بدونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نیکو
نسبت به شما بچه اس یا نسبت به فدرر؟!!!
|
مطلب رو کامل نخوندی دوست عزیز
صحبت از گذشته بود و هدتوهد های اول فدرر و نادال یعنی سالهای 2006 2007
بله اون زمان نادال بچه بود و معروف به بچه بود اتفاقا