بعد از موردی مثل این چیکار می کنید؟
این سوالی بود که راجر فدرر بعد از حذف شدن توسط سرگی استاخوفسکی در راند دوم ویمبلدون برای اولین بار بعد از بیش از ده سال شرکت در تورنمنتهاش مطرح کرد.
شما در این نقطه وحشت زده نمیشید. شما فقط میرید تمرین میکنید و قویتر برمیگردید.این کمی ساده است.بعضی اوقات انجام اینکار سخته.اما معمولا ، من تورنمنتها رو خیلی خوب میگذرونم. به آینده نگاه میکنم که چی پیش می آد.امیدوارم بتونم در تابستون خوب بازی کنم ، پایان خوبی در فصل داشته باشم .واضحه که این چیزی نبود که امروز در این تورنمنت انتظارشو داشتم.
من هنوز برنامه های برای بازی کردن برای سالهای دیگه ای که در پیشه دارم.این عادیه که بعد از همه باختهای که در این مدت رخ داده ، مردم فکر کنند که شرایط متفاوته.شماها بیش از حد روش تبلیغ کرده بودید ، بازی من و رافائل نادال رو میگم ، و ما هر دو حذف شدیم. خب این نوامیدی رو بوجود می اره.شاید این همچنین نوعی بی ادبی و گستاخی به حریفانی باشه که هنوز توی جدول باقی موندند.فکر کنم این قضیه این پیام رو به شماها میده که شاید نباید دفعات بعد همچین کاری رو انجام بدید.
در حال حاضر ، این یه شکسته ، یه وضعیت ناامید کننده است، هر چی که میخواهید اسمش روبزارید. اما بطور کلی ، فکر کنم هشت ماه پیش توی تور فینال atp در لندن خیلی خوب بازی کردم. من در اوپن استرالیا عالی بودم.میدونید ، شاید اگر اوضاع طبق مراد من پیش میرفت ، شاید میتونستم کمی بهتر پیش برم.
بطور کلی ، فکر کنم اونطور که بعضیها میگند ، خیلی هم بد بازی نکردم . فصل هنوز تموم نشده.هنوز در اواسط فصلیم.هنوز کلی مسابقه مونده.به همین خاطره که سعی میکنم پایان خوبی در انتهای فصل داشته باشم.
میدونستم که حریفم اینطور بازی خواهد کرد.اون معمولا اینطوره.پس راحت کارشو میکرد.باور دارم که این یه تاکتیکه که شما بتونید ازش استفاده کنید که اگر شما با روش درست بازی کنید ، که اگر به اندازه کافی سرویس خوب بزنید ، میتونید خوب هم پیش برید.
واضحه که شما همچنین در برگشتهاتون هم باید خوب کار کنید ، چون لازمه که یک بریک رو هم انجام بدید.این دقیقا کاریه که اون امروز تونست انجامش بده. فکر کنم زمانهای هست که بعضی از بازیکنها باور ندارند که میتونند بازیکنان بزرگ رو شکست بدند.پس شاید در این لحظه کمی این اتفاق داره میفته.من از این بابت خوشحالم که بازیکنها باور دارند که میتونند بهترینها رو در بهترین زمینها ، در بهترین مسابقات شکست بدند.
فکر کنم این باور خیلی مهمه.ما اینو در دوران نوجوانی از دست دادیم.پس این به بقیه ربط داره که اتفاقی که این هفته فصل افتاد رو بازم در جاهای دیگه انجام بدند.تمام کاری که ما میتونیم انجام بدیم اینکه همه چیزمونو بزاریم ، حرفه ای باشیم ، سخت کار کنیم ، همه کارهای درست رو انجام بدیم ، . امیدوارم اونها اینکارها رو بعد از اینکه در رنکینگ پائین تر هم رفتند انجام بدند.
منبع : atpworldtour.com