موضوع
:
بحث و گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ویمبلدون 2013 سومین گرند اسلم سال
نمایش پست تنها
06-27-2013, 12:43 PM
#
322
sahand
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI
من چون امروز کنکور داشتم دیشب نتایجو ندیدم و مثلا زود رفتم بخوابم(هر چند 4 ساعت وول خوردم و 2 خوابم برد)صبح هم که رفتم کنکور و خبری نداشتم.حالا اومدم دیدم راجر و مریا حذف شدند
تو حالت عادیش باخت سونگا خودش یک شگفتی محسوب میشه ولی انقدر شگفتی های امسال زیاد بود که حذف سونگا توش گم میشه.باخت فدرر و شکسته شدن رکورد کوارتر و بدتر از همه رنک 5
داوید فرر به عنوان رنک 3
من خب بخاطر کنکور این سه روز بازیها رو درست ندیدم و به جز سر خوردن ویکا چیزی ندیدم ولی خب از وضعیت بازیکنا مشخصه که وضع چمن افتضاحه و میتونه قربانیهای دیگه ای هم بگیره.
این گرند خیلی تلخ و بی مزه شد(هرچند مزه شگفتی خودش قشنگه ولی نه در این حد چون این مشخصه که مربوط به بازیکنا نیست و عوامل دیگه ای هم توش موثر بوده)ولی من فقط خواهش میکنم هر کی قهرمان شد چه اندی چه نواک چه فرد سومی نیایند قهرمانی رو لوث کنید چون هر کسی از این قهرمانیا که با رقبا بازی نکنه داشته.
مرسی از همه دوستان و منو هم شریک بدونید چون منم کنکور رو گند زدم
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
adam johnson
,
ahas69
,
Alireza Murray
,
davidbeckham
,
Hamid_RUUD
,