نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2013, 12:42 PM   #321
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
دروووووووووووود بر فدرری ها . حالا که نادالی ها کل کل نمیکنن ، من آستین ها را بالا میزنم فقط به خاطر یکی از دوستان که درخواست داده بودن فدرری ها ، از رولند گاروس اومدن چت باکس میگن ویمبلدون مال ماست شما شرایط امسال و پارسال بدنی فدرر رو مقایسه کنید . چیزی توجه تون رو جلب نمیکنه ؟؟؟ به نظرتون وضعیت بدنیش عالیه ؟؟؟ شماهایی که نادال حذف شد میگفتید دیگه ما قهرمانیم ، کجایید ؟؟؟ دارسیس هاااااااااا ، استاخوفسکی چی ؟؟؟؟ از هیچ جنبه و گروهی دفاع نمیکنم . یکی از دلایلی هم که در این 2،3 ساله از فدرر بدم اومده ، تو اُفت داره غلت میزنه ، داره شیرجه میزنه ، قصد خداحافظی نداره . باو بسه ، ول کن دیگه ، الگوی خداحافظیت رو زیدان قرار بده ، نه علی دایی . وضع بدنش هم که پارسال خیلی لاغرتر از امسال بود ، شکمش امسال مثل حاجی بازاری ها شده . ادامه داد ، بعد از 10 سال اومد رنک 5 ، راند 2 حذف شد . یعنی مدیر برنامه ی این تنیسور رو باید مادام العمر زندانی کرد . حبس ابد . من از هیچ جنبه ای سخن نگفتم ، از دید خودم نسبت به بازیش گفتم . امیدوارم ناراحت نشید (بن نکنید لطفآ) دیشب هم که 3 بار میخواست سرگی رو بزنه ، بعد دوستان میان از ضربات آلماگرو که به بردیچ میزنه ویدئو میزارن ، حداقل نیکولای یه دستی بالا میگیره . در پایان هم بگم پیمان این سمت جدید گرفته همه چی عوض شده ، شما ذوب شدگان عزیز و نادالیون دست به دامن اندی ماری شید تا قهرمان شه . دیدن این صحنه ها هم لذت بخشه برام که هوادار اندی شدید
صحبتم بحث کل کل کردن نیست هرچند کل انداختن دوستانه و واسه سرگرمی و لذت بردن از مصاحبت رو دوست دارم ولی میدونم ما! جنبش رو نداریم و کل کل تبدیل به جدل میشه

ولی فقط یه مثال میزنم براتون از اینکه یه تنیسور کی باید خداحافظی کنه
بیوگرافی اغاسیرو یه مطالعه کنین بد نیست
کسی که شماره یک بود به رتبه 141سقوط میکنه و همه ازش ناامیود میشن ولی دوباره خودشو میسازه و بازم میاد رنک 1 میشه
و اون برگشتن دوباره بازیهای 2003 و 2004 که از اغاسی دیدم باعث شد عاشق تنیس بشم و اگر برنمیگشت مثلما پیشرفتی که تنیس الان کرده شاید نمیکرد و کسایی مثل فدرر و رادیک اصلا ظهور نمیکردن
ولی خب شما خدوتون هم گفتین فقط 2-3ساله تنیس میبینی و لذت بازیهای زیبای فدرر از دست دادی و شاید هم هرگز اون بازیهای زیبا دیگه تکرار نشه

پس نیان بگین فدرر رفته رنک5 یا راند2 شکست خورده دیگه شکمش زده بیرون و موهاش ریخته و باید بره

حالا یه کلکل هم بکنیم!!!
فدرر کسی هست که جکوویچ شما حتی توی رویا و خواب هم نمیتونین ببینین که حتی به 20درصد افتخاراتش برسه
فدرر کسیه که جکوویچ شما حتی 10درصد توانی و قدرت و استعدادش رو در دوران اوجش نداشته و نخواهد داشت
فدرر شاید الان دیگه دوران نزولش رسیده باشه ولی هنوز هم یه قدرت هست برای خودش و فقط با خیلی خیلی تنیسورهای خاص میشه مقایسش کرد مثل سمپراس و اغاسی و...
شاید کسی مثل نادال بتونه نزدیک بشه به رکوردها و افتخارات فدرر ولی کسی مثل جوکوویچ حتی عمر نوح هم بکنه و هزار سال تنیس بازی کنه حتی نزدیک فدرر هم نمیشه چه برسه ازش بخواد جلو بزنه
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: