نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi
باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .
|
ببینید دوست عزیز منظور من از گرفتن 17گرند هم دقیقا همین بود کسی که این همه تورنمنت شرکت کرده و با این همه بازی کرده از بزرگترین تنیسورهای دوران مثال سمپراس و اغاسی تا کوچکترینشون بعد از این همه سال نمیاد دچار غرور بشه و خودشو از قبل برنده بوده که اینجوری توی راند 2حذف بشه
ولی من هم خودم هنوز توی شک هستم که توی ویمبلدون نباید این اتفاق بیفته ولی چون متاسفانه بازی رو ندیدم نمیتونم دلیلش رو بفهمم و باید بازی رو کامل دید تا نظر درست داد چون ممکنه حریفش روز خوبش بوده یا مصدوم شده یا شاید اصلا حرف شما درست باشه امادگی ذهنی نداشته
اون صحبت شما هم در مورد هدتوهد فدرر با نادال من هم واقعا بعضی وقتا از نوع بازیش و کم اوردنش تو بازی اینقدر عصبی میشدم که بازها کار دست خودم دادم وقتی میدیدم جلو یه بچه اینچوری بازیش خراب میشه ولی اون موضوع ربطی به این باخت فکر نمیکنم داشته باشه
در مورد مربی هم منظور من از تمرین دهنده دقیقا همون حرف شماست که از لحاظ فنی مربیش بهش کمک میکنه ولی فدرر از لحاظ استراتژی و روحی و روانی همیشه خودش رو خودش کار میکنه و به کسی وابسته نیست