نقل قول:
نوشته اصلی توسط havzhin
بنظرم این نظر شما فقط از روی احساسات هست و خودتون هم میدونین حتی یکه هزارم درصد به واقعیت نزدیک نیست
کسی که 17گرند رو گرفته هرگز و هرگز واسه باخت توی زمین نمیاد یا خودشو از قبل برنده یا بازنده بدونه
من بازی رو ندیدم که ببینم واقعا دلیل باخت چی بوده ولی هرگز این انگ به فدرری که من 10سال هست بازیهاش رو دنبال میکنم نمیچسبه که با غرور توی زمین بیاد
در ضمن فدرر مربیش خودش هست و از 20سالگی مربی نداشته و این مربیها که داره فقط تمرین دهنده هستن نه مربی به معنای واقعیش مثل مربیهای نادال یا جوکویچ
من فقط یه گرند دیگه از فدرر میخوام و بعدش هم خداحافظی شکوهمند
هرچند اگه همین امروز هم خداحافظی کنه بازم همون سلطان تنیس هست که دیروز برای من بود
|
باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .