سلام دوستان.نمی خوام بگم من نوستراداموسم یا تنیس خیلی میفهم .اما من فکرشو میکردم.من همیشه منتظر باخت راجر تو راند اول هستم بخصوص گرند اسلم ها.چرا؟چون بازیکنای رنک پایین که چیزی برای از دست دادن ندارن و همیشه سعی میکنن بهترین بازی ممکن رو بکنند.دارسیس بعد از بازیش هم همین منظور رو گفت که میشه گفت واقعا در مورد همه بازیکنای گمنام صادقه.همه با توجه به بازی اول فدرر انتظار برد داشتن.ولی من قبل بازی نظرم50-50 بود.شاید دلیلم احمقانه باشه.اما دیدم که فدرر فقط یک بار با سرگی دوسال پیش رو هارد بازی کرده و این باعث نگرانیم شد.وقتی باخت اصلا ناراحت و شوکه نشدم.چون برای این بازی واقعا آمادگیشو داشتم.به نظر من در این بازی و بازی های کل این سال فدرر بد بازی نکرد بلکه داره به پایانش نزدیک میشه و این یک باخت طبیعیه.میدونم که همه میخواهیم فدرر برگرده.همون طور که بخد از یو اس 2011 برگشت و جواب انتقاد هارو داد و نشون داد اگه بخواد میتونه برگرده وهمه رو جا بزاره.اما میبینیم که امسال بازی های کمتری شرکت میکنه و میگه میخواهد وقت بیشتری با خانوادش بگزرونه. باید ببینیم بعد از ویمبلدون چه فکری داره و چی میگه.به نظر من که اتفاق خاصی دیگه نیفته با اینکه قلبا اینو نمی خواهم.باید منطقی باشیم.اما این حرفهای من به معنای قطع امید کاملم نیست.من هنوز امید دارم(هرچند اندک) که شاید فدرر برگرده و خط بطلانی بر روی همه انتقادات بکشه و در اوج خداحافظی بکنه.
|