روز جالبی نبود.با ازرنکا شروع شد و بعد جو فرد و بعد ماریا و اخریش که اصلا برام قابل هضم نیست.باخت راجر تو راند دوم؟ واقعیت اینکه همیشه از راندهای پائین بیشتر میترسیم.مخصوصا بعد از باخت غیر منتظره نادال همه یکجوری دنبال اینند که برای کسی دیگه هم این اتفاق میفته ؟ روز عجیبی بود.بعضی دوستان میگند ویمبلدون ارزشش رو از دست داده . اصلا جام نیست. یادمه منم از روی عصبانیت بعد باخت نواک به نادال یک حرفهای زدم که درست نبود و رولند گاروس رو به خاک سپردم و از این حرفها.اما واقعیت این بود که اونجا نواک تمرکزشو از دست داد و نادال کارشو درست انجام داد و برد و دیگه اون قضیه تموم شد.اینجا توی ویمبلدون در اینکه زمین کمی مشکل داره شکی نیست. اما خود تنیسورها هم دارند بد بازی می کنند.من فکر میکنم هنوزم ویمبلدون گرند اسلم فوق العادیه و نباید با باخت تنیسورهای محبوبمون ارزش مسابقات رو پائین بیاریم.همونطور که خودم این اشتباه رو قبلا انجام دادم.بازی گولبیش با سونگا رو دیدید؟ گولبیش چه سرویسهای میزد. آدم میموند.راجرم باخت . به بازی خوب حریفش؟ به بازی بد خودش ؟چه فرقی میکنه؟راجر حذف شد.این پایانی برای اسطوره نخواهد بود.او انقدر افتخار داره که این باختها از ارزشش کم نمیکنه.به قول نادال مردم افتخارات شما رو به یاد خواهند اورد نه باختهاتون رو.باختم جزو ورزشه.همیشه نمیشه برد .هر چند باخت مقابل یکی مثل ماری و سونگا و .. قابل درکتره.راستش یکم ترسیدم.اما نواک در بازی اول جوری بازی کرد که خیلی هم سخت نمیگیرم. میدونم که باخت امروز راجر ، حواس نواک رو بدجوری جمع کرده و میدونه کارش سختتر شده.بازی فردا سخته برای نواک.الان این رده پائینیها بدجوری روحیه گرفتند. نواک فردا رو دوام بیاره ، بعدش دیگه میخوره به تنیسورهای خوب و مشکل حل میشه.راستش امید داشتم نواک و راجر فینالیست باشند.اما خوب نشد.نواک و ماری ؟شاید .شاید این دو فینال سومین گرند اسلم سال رو برگزار کنند .همونطور که اولی رو برگزار کردند.روز خوبی نبود.اما زندگی ادامه داره. تنیس هم ادامه داره. راجر برمیگرده و شاید این باخت اونو حسابی متحول کنه و قدرتمندتر برگرده. من که فکر میکنم در مسابقات آینده راجر قویتری خواهیم دید.تنیسوری که مثل طرفداراش عاشقش نیستم ، اما دوستش دارم و براش احترام زیادی قائلم.به امید قهرمانی نواک.
ویرایش توسط mehdi_juve : 06-27-2013 در ساعت 12:39 AM
|