نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2013, 11:49 PM   #295
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi نمایش پست ها
غيرت و تعصب تنها اين نيست كه تو طول بازي نشون بدي' من يقين دارم تا قبل از آغاز بازي اقا يه درصد هم احتمال به باختش نميداده، اين يعني عدم آمادگي ذهني براي مواقع جنگ ' با سونگا هم تو رولند همين بود' از ست يك معلوم بود مستعده كه ببازه ، درسته مربي بزرگي داره اما از لحاظ ذهني نميتونه روش كار كنه ' مربي نادال و نوله در اين زمينه پر شور ترن ' بنظر من به اعتماد نفس كاذب باخت اونم وقتي ديد نادال حذفه . دريغ از اينكه هوادري اهميت داشته باشه!

بنظرم این نظر شما فقط از روی احساسات هست و خودتون هم میدونین حتی یکه هزارم درصد به واقعیت نزدیک نیست
کسی که 17گرند رو گرفته هرگز و هرگز واسه باخت توی زمین نمیاد یا خودشو از قبل برنده یا بازنده بدونه
من بازی رو ندیدم که ببینم واقعا دلیل باخت چی بوده ولی هرگز این انگ به فدرری که من 10سال هست بازیهاش رو دنبال میکنم نمیچسبه که با غرور توی زمین بیاد

در ضمن فدرر مربیش خودش هست و از 20سالگی مربی نداشته و این مربیها که داره فقط تمرین دهنده هستن نه مربی به معنای واقعیش مثل مربیهای نادال یا جوکویچ

من فقط یه گرند دیگه از فدرر میخوام و بعدش هم خداحافظی شکوهمند
هرچند اگه همین امروز هم خداحافظی کنه بازم همون سلطان تنیس هست که دیروز برای من بود
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: