نمیدونم از کجا شزوع کنم من ذو روزی سفر بودم امشب تازه رسیدم به دوسم گفتم نتیجه بازی راجرو بهم بگه دوشنبه غروب بود گفت راجر برد.3شنبه ظهر دوباره گوشیمو روشن کردم دوسم گفت نادال باختش شوک بهم وارد شدش واقعا الانم که رسیدم خونه های لایت بازیای راجرو نادالو نگاه کردم.اول در مورد نادال.نمیدونم بگم خوشحالم که باخت یا ناراحتم از شکستش اما دلیل این دو تفکرو میگم:بنظر خودم راجر اگه با نادال یکچهارم بازی میکردن راجر میبردش اما انرژی زیادی ازش میگرفتش که همین باعث شکستش در نیمه یا فینال میتونست بشه از این جهت خوشحالم نادال باخت و شرایطو واس اسطوره فراهم کرده.اما ناراحتیم بخاطر بزرگی نادال واقعا سخت تو یکیو دوس داشته باشی و وقتی میبازه دیگه واویلا میشه اعصاب داغون داغون میشه.دو هفته پیش نادال در عرش بود و الان در فرش.هرچند نادال همیشه نادال حتی اگه دور یک ببازه.اما پیروزی راجر در روزی که بازی خوبی انجام دادش واسم بسیار لذت بخش بوده امیدوارم راجر انرژی زیادی قبل نیمه از دست نده هرچند بازیای اسونی در انتظارش نیست اما راجرهو چمن دیگه.هوزم میگم راجرو ماری از پایین نیمه هستن از بالا هم نولهو خوان میرسن و اونوقت که دو بازی زیبا جذاب و حساس انتظار تنیس دوستانو یکشه.اما سخن پایانیم از همه دوسان این که بهم احترام بزارن جواب بدی رو با بدی ندن،اینکه نادال باختشو هی بیای بری رو اعصابشون حرکت اخلاقی نیست حتی اگه قبلا اونا کار خطایی انجام داده باشن من بخاطر علاقه شدیدی که به راجر دارم باشکستاش داغون میشم میدونم الان نادالیون چی میکشن.به امید یک نادال اماده قبراق در فصل هارد.
|