نمایش پست تنها
قدیمی 06-25-2013, 11:58 PM   #5
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

نواک پس از بازی امروز :

ورزش تکامل پیدا میکنه ، مثل هر چیزی در زندگی . هر کسی سعی میکنه بهتر بشه ، بیشتر حرفه ای بشه. مخصوصا در مراحل ابتدائی گرند اسلم .اینجا تعداد زیادی بازیکن هستند که چیزی واقعا برای از دست دادن ندارند، می اند در زمین اصلی یا شماره یک ، در مقابل 10 هزار تماشاگر یا بیشتر بازی می کنند.در مقابل یکی از بازیکنان برتر ، واقعا چی برای از دست دادن دارند ؟ شما میرید و بهترین تنیستون رو بازی می کنید.افتخار بزرگی است که دوباره اینجا در زمین مرکزی جلوی این همه تماشاچی بازی کنم.این اولین بازی من در چمن در این فصل و اولین بازیم در ویمبلدون بود و من راضیم .بازی دشواری بود. فلورین مایر یک حریف بسیار خوب با انواع ضربات خوبه. نوع بازی اون برای چمن ساخته شده. این چالشهای رو بوجود اورد.هنوز مواردی هست که دوست دارم بهتر انجام بدم.میتونم بهتر سرویس بزنم. هنوز سعی میکنم ریتم خودمو پیدا کنم.

در مورد بازی دیروز نادال :

من بیشتر بازی رو تماشا کردم و فکر میکنم حریف نادال عالی بازی کرد.دارسیس با ضربه های باور نکردنی پیش اومد ، امتیازهای باورنکردنی در لحظات مهم و او شایسته پیروزی بود. میدونم مردم انتظار دارند نادال و همه بازیکنان برتر دنیا حداقل در فینال یک گرند اسلم یا هر تورنمنتی که بازی می کنند ظاهر شوند .این باعث تعجب بود که او به دارسیس باخت ، اما حریفش عالی بازی کرد.

قسمتی که خودم در ad sport دیدم رو اضافه میکنم :

" و این باخت ناراحت کننده است. مصاحبه کننده درباره اینکه نادال مثل خاک رس در چمن بازی نمیکنه و مشکل داره و ... پرسید و نواک جواب داد : من اینطور فکر نمیکنم . نادال این عنوان رو برده.سالهای پیش تا مدارج بالای این مسابقات رسیده. اما این ورزشه . شما همیشه نمی تونید پیروز باشید.

متنهای دو منبع رو با هم در یک مصاحبه جا دادم که فکر کنم بهتر شده . اما اگر اینطور فکر نمی کنید عذر منو بپذیرید.

منبع : atpworldtour.com , novakdjokovic.com
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: