06-25-2013, 02:06 PM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
با درود
به نظر من قضیه خیلی سادست، نادال شانسی برای خودش با این وضعیت زانو و همینطور قرعه سخت متصور نبود و سعی ویژه ای برای برد نکرد، به هر حال نادال یکی از بزرگترین جنگنده های ورزش هست، اگه نگیم بزرگترین، نادال کسی نیست که جلوی یه بازیکن رنک 100 و اندی وا بده، بارها دیدیم رافا جلوی نواک مثلا تو فینال یو اس 2 سال پیش که شانسش نزدیک به صفر بود، دست از جنگندگی بر نداشت، دیروز اینطور نبود.
|
درود بر شما
من هم خیلی از خوندن این بخش کامنت شما تعجب کردم. اگر نادال نمی خواست بازی کنه و مثلاً با دیدن قرعه کشی می گفت من با این قرعه کشی شانسی برای برد ندارم که 1001 راه دیگه برای بازی نکردن داشت و می تونست قبل از بازی یا مثلاً وسط بازی به هر دلیلی انصراف بده. اون هم آدمی با جنگندگی نادال که خود شما بهش اعتراف کردین. درسته که توی چمن به خوبی خاک نیست، اما هنوز هد تو هدش با فدرر و موری و نواک به نفع ناداله و بردن رولند گروس هم اعتماد به نفسش رو بالاتر برده بود.
درسته که باخت نادال کاملاً غیرمنتظره بود اما شما هم لطف کنین نادال رو یه آدم ترسو یا تنبل که جسارت یا عرضه ی بردن بازیکن های هم رده ی خودش توی این گرند اسلم رو نداشته نشون ندین. (درسته که شما از این اصطلاحات استفاده نکردین اما اون جمله ای که نوشتین همین معنی رو می ده).
ویرایش توسط mspayam : 06-25-2013 در ساعت 02:14 PM
|
|
|