06-25-2013, 01:40 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
با درود
به نظر من قضیه خیلی سادست، نادال شانسی برای خودش با این وضعیت زانو و همینطور قرعه سخت متصور نبود و سعی ویژه ای برای برد نکرد، به هر حال نادال یکی از بزرگترین جنگنده های ورزش هست، اگه نگیم بزرگترین، نادال کسی نیست که جلوی یه بازیکن رنک 100 و اندی وا بده، بارها دیدیم رافا جلوی نواک مثلا تو فینال یو اس 2 سال پیش که شانسش نزدیک به صفر بود، دست از جنگندگی بر نداشت، دیروز اینطور نبود.
فشار زیادی که به طبع بر روی نادال در فصل خاک میاد بر روی هیچ کس دیگه ای نیست، به هر حال بالا رفتن تا مرحله فینال این همه تورنمنت فشار مضاعفی وارد میکنه به بدنش و زانو و طبیعیه که رافا با آمادگی خوبی به ویمبلدون نرسه.
در ضمن مصدومیت حتما نتیجه در لنگان راه رفتن توی زمین نداره، به قول جیسون گودال، وقتی حس (Feel) خوبی در پا نداشته باشی اونهم برای کسی مثل رافا که فوت ورکش نقش اساسی در کیفیت بازیش داره، بقیه ارکان بازیت بهم میریزه.
به هر حال چه عده ای خوششون بیاد چه نیاد، علت اصلی باخت دیروز رافا آماده نبودن و برای بردن بازی نکردن خود رافا بود، البته اینها منکر بازی خوب استیو نیست. در نظر داشته باشید رافا نیومده بود ببازه، ولی به احتمال زیاد از فشار اوردن به خودش هم منع شده بود.
من از این باخت به اندازه باخت در مونته کارلو ناراحت نشدم، نگرانی عمده من از وضعیت آینده رافا در فصل پر فشار هاردکورت امریکاست.
|
مشکل خودشو خب.میتونه این همه تورنمنت رو اینجوری بازی نکنه تا به بقیه تورنمتها برسه.نادال چون میدونه شانسش بعد خاک زیاد نیست مثل جوکو و فدرر همه توانشو میذاره برای فصل خاک که نتایج درخشان کسب کنه.هر کسی دیگری هم باشه بعد این همه فشار جونش در میاد و رافا که قدرت بدنی بالایی داره و بعد کم میاره اینو به بهترین شکل ثابت می کنه.اگر میخواد مثل بقیه در همه فصل حضور داشته باشه باید تورنمتهای میکی ماس رو کم کنه و بقیه تورنمتها هم اینقدر به خودش فشار نیاره که هم خودش هم هواداراش رو از نیمی از سال محروم کنه
|
|
|