نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamall
ممنون
حالا با توجه به این موضوعات زه پیشنهاد خودتون چیه ؟ و اینکه babolat Pro Hurrican یا RPM ?
واینکه همون تنشن 57-59 برای این زه خوبه یا نه ؟ لطفا پیشنهاد خودت رو هم بگو.
مرسی از راهنمائیت
|
دوست عزیز
من تازه این پستتون رو دیدم. این تنشن برای زه های پلی استر زیاده و من اصلاً توصیه نمی کنم که از 56 بالاتر ببندین، چون ممکنه باعث آسیب دیدگی جدی بشه.
من زه RPM رو به خاطر کم قدرت تر بودنش بیشتر از Pro Hurricane دوست دارم، ولی خوب این سلیقه ی بنده اس. اگه زود به زود (یعنی سه-چهار هفته یک بار) زهتون رو عوض نمی کنین شاید PH بهتر از RPM باشه چون طبق تجربه ی من RPM زودتر از PH تنشنش رو از دست می ده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman1990
با سلام و درود..
دوستان من تصمیم دارم زه راکتمو عوض کنم و دنبال یک زه تا 30 تومن میگردم
زه الانم نمیدونم چیه رنگش نقره ایه و ضخیم هم هست..
اما مشکلاتی که من دارم... من زمان بازی تمام فورهندهام و بک هندهام اسلایس و... توی سرویس باکس هستش. با اینکه تمام نیرومو روی توپ میزارم
میخواستم ببینم چه زه ای بهم پیشنهاد میکنید با چه تنشنی
خودم این زه هارو در نظر دارم
babolat revenge 16- Signum Pro Plasma HEXtreme 16 -Signum Pro Hyperion 16
با سپاس 
|
ایمان جان
تو دقیقاً چه توقعی از زهت داری؟ اینکه قدرت ضربه هات رو زیادتر کنه؟
الان چه راکتی داری؟
در مورد زه سیگنوم پرو شاید بهتر باشه من نظر ندم چون جزو زه های فوریت من به حساب میاد و هر وقت این زه فعلیم تموم شده باشه، اولین زهی که به ذهنم میاد همین Signum Pro Plasma Hextreme هستش و تا حالا فوق العاده ازش راضی بودم. اما خوب الزاماً شما ممکنه سبک بازیت با من فرق داشته باشه و توقع دیگه ای از زهت داشته باشی.
این زه هایی رو که نوشتی دلیل خاصی برای انتخابشون داشتی یا اینکه زه هایی هستن که بهشون دسترسی داشتی؟