تمام بازیکنهایی که جلوی یه بازیکن بزرگ قرار میگرین انگیزشون چندبرابر هست برای نشون دادن خودشون و این یه چیز طبیعیه
من تا حالا بازی دارسیس رو ندیده بودم ولی اگه این بازی که امروز کرد همینجوری ادامه بده بدون شک خیلی میتونه خودشو بالا بکشه چون واقعا نشون داد قابلیتهای زیادی داره و بازیش در حد سید 135 نبود و با این بازی راحت میتونه توی 20تای اول جهان باشه
ولی در مورد نادال با اینکه چندجا نشون داد توی پاش درد داره ولی بنظر من مشکل این نبود و کسی که یه هفته پیش رولند گاروس رو برده و بعد اونم استراحت کرده نمیتونه دلیلی باختش مصدومیت باشه بلکه مشکلش اماده نبودن واسه بازی روی چمن بود و یه مقدار غرور بعد از برن رولندگاروس
شاید بزرگترین اشتباهش نرفتن به هاله بود حتی اگه اونجا میباخت اینجا اینجوری نمیشد براش
ولی یه مطلب در مورد تونی نادال اینکه به نظر منم وقتشه که رافا مربیش رو عوض کنه چون تونی دیگه چیزی نداره که بخواد به رافا بده و باید کسی رو بیاره که بتونه روی ضعفهاش کار کنه
ولی اینم باید نظر داشت این رافا دستپروده تونی نادال هست و اگه به اینجا رسیده تونی اونو به اینجا رسونده
رافا نمیتونه کاری که فدرر کرد رو بکنه یعنی بدون مربی کار کنه ولی خوده توی باید اینو بفهمه که وقتشه یه اوم جدید باید با رافا کار کنه که از یکبعدی بودن در بیاد و فقط سلطان خاک نباشه
ویرایش توسط havzhin : 06-24-2013 در ساعت 10:21 PM
|