نمایش پست تنها
قدیمی 06-24-2013, 08:54 PM   #125
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sooshians_8919 نمایش پست ها
من شنیده بودم تو گرنداسلمها طوری قرعه کشی می کنن که 4 نفر اول دو به دو در دو طرف سید قرار بگیرن. اما الان 3 نفر یه طرفن! دوستان توضیح میدین؟؟
و اینکه چرا این گرنداسلم فاصلش نسبت به استرالیا تا رولند اینقدر کمتره؟؟
نه تنها در گرند اسلمها بلکه در همه تورنمنتها 4 نفر اول دو به دو میوفتند.ولی مسئله اینجاست که نادال سید 4 نیست و سیده 5 هستش و فرر سید 4 هست بنابراین نواک و فرر یک سمت و ماری و فدرر سمت دیگه هستند.در مورد فاصله هم من نمی دونم ولی یه دلیل اصلیش حتما آب و هواست.تو سه گرند نیمه دوم سال همین طوریش همش در حال بارون اومدنه و هوا خیلی سرده پس قاعدتا تو زمستون باید همش شاهد برف باشیم و هوای زیر 0 بنابراین همش تو تابستونه.
من یک پستی از بهراد عزیز دیدم که باعث تعجبم شد.البته هیچ شکی ندارم که برداشت من اشتباه بوده و بهراد هم البته مشخصا وقتی این پست رو می داده به این موضوع فکر نکرده چون بهراد برای خودش ذوب شده ایهولی به هر حال سوالیم رو می پرسم.بهراد گفت که موفقیتهای اخیر نادال در حدی زیاد بوده که با باخت در راند1 بهش پشت نمی کنیم.پس اگه تورنمتهای قبل همه رو خراب کرده بود و در ادامه باز هم خراب می کرد پشت می کردید به نادال؟قطعا اینطور نیست و منم مطمئنم فقط بخاطر اشتباه در نوشتن این ابهام در ذهن من به وجود اومدهمرسی از شما طرفداران خصوصا بهراد که همیشه پشت تنیسور مورد علاقتون هستنید
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: