نمایش پست تنها
قدیمی 06-23-2013, 11:02 PM   #81
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
[/COLOR]سلام سروش جان :
این چه حرفیه هرچند میدونم به شوخی گفتی ، درسته با هم زیاد کل کل میکنیم ولی مطمئنم آخرش هیچ دلخوری و ناراحتی در کار نبوده . از اینکه به سایت برگشتی به شخصه خیلی خیلی خوشحالم .
برای شروع کل کل باید بگم اظهار امیدواری کردی که جوکر قهرمان شه ، نه تو رو خدا با این قرعه میخوای قهرمان هم نشه ولی تو رو خدا در باره بازیهای راجر پیش بینی نکن و اگه هم پیش بینی کردی و درست از کار دراومد مثل استرالیا دقیقا بعد بازی نیا و رو اعصاب راجریها راه برو بذار حداقل یه روز بگذره بعد بیا کری بخون که نگفتم راجر مثل آب به اندی میبازه چون مطئنم در این صورت این احواله منه و تو هم اینو نمی پسندی .

[/B][/SIZE]
چشم اگه راجر باخت من چیزی نمیگم. فقط تو رو خدا اگه باخت نگید به خاطر سنش بود. همونطور که دیدی راجر به سونگا تو رولند باخت ولی دیوید فرر که هم سن راجر است سونگا رو تو نیمه نهایی 3.0 برد. ولی خداییش با این قرعه راجر هیچ امیدی نداره. ولی من دوست دارم اگه نواک فینالیست شد راجر یا رافا مقابلش باشن. چون اندی بد جور تو این گرند طرفدار داره و اعصاب نوله رو بهم میزنن تماشاچیا. قبول دارم نواک قرعه آسونی بهش خورده ولی دلپوترو و بردیچ هم چمن باز خوبی هستند. اگر روی هارد بود از الان میگفتم نوله فینالیسته ولی روی چمن نمیشه گفت. در ضمن من از خدامه که راجر رافا رو بزنه که حداقل رافا کمتر امتیاز مثبت بگیره تو رنکینگ ولی خیلی بعیده که با بازی که این روزها راجر ارائه میده نادال رو ببره. حالا فردا تورنمنت شروع بشه ببینم چی میشه. شاید دوباره شگفتی دیدیم و واورینکا نادال رو برد.[/QUOTE]
سروش جان من هیچ موقع باخت راجر رو با مسائلی از قبیل بالا بودن سنش و یا این تورنمنت براش مهم نبود و همه توانشو نذاشت و بی انگیزه بود توجیه نکرده و نمیکنم ( تو مواقع باخت جوکر مورد آخر رو مطرح میکنی ) . اینکه گفتی راجر با این قرعه و فرمی که این اواخر داره امیدی به قهرمانی نداره باید بگم قرعه راجر خیلی سخت تر از قرعه پارسال نیست که هم جوکر رو برد و هم اندی رو . ضمن اینکه فرم راجر تو هاله سال قبل که منجر به باخت مقابل تامی هاس شد خیلی بدتر از فرم امسالش بود ولی دیدیم که اسطوره سوئیسی عزیزم چه طوفانی به پا کرد و چطور فرمش رو بازی به بازی ارتقا داد و تو فینال به اوج آمادگی رسید و امسال هم قطعا همین گونه خواهد بود . البته از آقامون غیر از این هم انتظار نمیره چون راجر نازنین استاد انجام ماموریتهای غیر ممکنه .
و نکته آخر اینکه خیلی خوشحالم که خودت حداقل به یکی از چندین فاکتور برتری راجر نسبت به جوکر اعتراف کردی وگفتی که جوکر تحمل فشاری که از سوی تماشاگران بریتانیایی بهش وارد میشه رو نداره ولی همگان دیدن که راجر چطور سال قبل در حضور خیل هواداران اندی بسان گلادیاتوری قهار و سختکوش و پلنگی تیز چنگال با اندی و عشاقش جنگید و با پیروزیش باعث سرافرازی و سربلندی ما عاشقانش شد .

به امید قهرمانی مجدد اسطوره تمام نشدنی دنیای تنیس و کسب هشتمین تروفی ویمبی .
عاشقتم استاد سوئیسی ، عاشقتم جنتلمن تمام نشدنی ، دوستت دارم اسطوره بی نظیرم .
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: