راجر فدرر آماده چالش در ویمبلدون - راجر فدرر در مصاحبه قهرمانی(عنوان مصاحبه) روز یکشنبه پذیرفت - او آماده برای چالش است - از نظر پتانسیل او نیاز دارد ت ارافائل نادال-اندی ماری ونواک جوکوویچ راشکست دهد اگر او قصد دارد عنوان ویمبلدون راحفظ کند - فدرر قهرمان 7دوره ویمبلدون گفت:من قرعه دشوار را دوست دارم و از پرداختن به این مورد اجتناب نمیکنم. هیچ کنترلی روی آن وجود ندارد و تمام آن چیزی راکه شما بعنوان بازیکن تنیس میتوانیدکنترل کنید این مورد است که شما با چه کسی بازی میکنید یا با چه کسی روبرو خواهید شد. من قرعه بسیارمشکلی دارم بارافائل نادال که درکوارتر(8نفر)قراردارم----تمرکز من روی دوراول(درمقابل ویکتورهانسکو)میباشد. اگرشما میخواهید اینجا تورنمنت را ببرید باید بهترینها را شکست دهید. به همین دلیل من اینجا هستم. من خیلی خوشحال هستم که به اینجابرگشته ام و هیچ شکی هم درباره ان ندارم. همیشه یک مزیت هست------10سال قبل فدرر اولین عنوان از17 قهرمانی اصلی(گرانداسلم)را با پیروزی بر مارک فیلی پوسیس استرالیائی بدست اورد-------فدررادامه داد: این یک 10سال غیرقابل باوربود. من نمیتوانم باورکنم این موفقیت و لحظات دلپذیری که درطی این زمان وجود داشته است. من واقعا در تورنمنت ازخودم لذت میبرم.من مسابقات خیلی زیادی رابرده ام درمکانهای که در لحظات غیرقابل باوری پیروزشدم. من برای همیشه سپاسگزاراولین عنوان ویمبلدون هستم که قادر شدم همین جابه آن نائل شوم.----تمام اینها بیش ازحدسریع برای علاقه و خواسته های من اتفاق افتاد. من خوشحالم که هنوز بازی میکنم و به خودم فرصتهای میدهم تابرای عنوان اینجا(ویمبلدون)به مبارزه بپردازم و مانند 10 سال قبل که بعنوان مدافع عنوان قهرمانی اینجا امدم واقعاکاملابی نظیراست---------فدررشماره 3جهان رکورد66-7(بردوباخت)را در این سومین گرانداسلم فصل دارد-----من اعتقاد زیادی به چمن دارم-بیشترازانکه بر رویش بازی میکنم و بیشتر از آنکه درباره اش اموخته ام. من میدانم چه و کدام مورد برای بازی مهم است تا آن را انتخاب کنم.شور و هیجان هنوز با گذشته یکسان است.من هنوز گرسنه ام و اشتیاق برای برد دارم ..ومیخواهم ثابت کنم که چقدرخوب بازی میکنم. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
|