نمایش پست تنها
قدیمی 06-23-2013, 07:10 PM   #74
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
سروش جان از اینکه برگشتی خیلی خوشحالم.در مورد حرفات به نظر من نادال هفته اول به مشکل نخوره هفته دوم مطمئنا راحت تر بازی میکنه پس اگر قراره نادال و واورینکا با هم بازی کنن مطمئنا هفته دوم میشه و استن فک نکنم کار خاصی بتونه انجام بده.در مورد کوارتر احتمال زیاد رافا برنده خواهد بود و من میگم که اندی رو هم میزنه و به فینال میاد او سمت جدول فرر که تو چمن جالب نیس دلپوهم برخلاف حرفت تو چمن مشکل داره و به نظرم از سد فر نمیتونه بگذره میمونه بردیک که اونم احتمالش کمه.......در کل با این وضع قرعه و توانایی های بازیکنا تو چمن شانس نواک به شرطی بیشتر از رافا هست که دو بازی حساس رافا طولانی بشه و تو فینال کم بیاره ولی پیش بینی قهرمان بر طبق قرعه نواکه و بس.......در ضمن سروش جان اصلا با حرفت در مورد رولند موافق نیستم حق به حقدار رسید رافا باید تو نهایتا 4 ست بازی رو میبرد ولی خوب نشد اون اسمش نواکم نظر داور کاملا درست بود و دیگه همینه.استرالیا 2012 سروش عزیز ست پنجم 4-2 ندال جلو بود و 30 -15 تو گیم سرو خودش اون بکند مسخره رو لب تور زد بیرون وجامو تقدیم نواک کرد و برخلاف شایستگی استرالیا رو برد......ولی ویمبی و یو اس 2011 نواک کاملا مستحق برد بود ومبارکش باشه موفق باشی سروش عزیز

من مطمئن هستم که نادال واورینکا رو میزنه. ولی اگه دقت کنی گفتم شگفتی!!! ولی شک نکن نادال با ماری به مشکل خواهد خورد. مثل اینکه یادت رفته دلپوترو چطور تو المپیک پارسال راجر رو اذیت کرد و نواک هم شکست داد و نفر سوم شد؟؟؟
در مورد رولند گاروس من نگفتم نواک به داور باخت. گفتم در مورد داوری نظری ندارم. 100% اون اسمش نوله خطا بود. هیچ شکی هم نیست. من میگم مقصر خود نواک است که هی میخواد توپها رو بفرسته رو بیس لاین. باید با رافا مثل خودش بازی میکرد و توپها رو مثل خود رافا برگشت میداد و زیاد به توپ زاویه نمیداد. ولی خوب نوله سبک بازیش همینه و هجومی بازی میکنه.
امیدوارم رافا و نوله فینال ویمبلدون امسال رو بازی کنن. که هم نوله انتقام بگیره و هم رافا بیاد نفر 2 جهان که اینقدر قرعه مسخره نشه.
[/QUOTE]
درسته دلپو تو المپیک خوب بود ولی گرند اسلم با المپیک خیلی فرق داره به نظرم. دلپو تا حالا تو ویمبی بیشتر از کوارتر بالا نیومده امسالم به کوارتر برسه و فرر باشه به نظرم میبازه......منم امیدوارم فینال بین نادال و جوکو باشه با این حرفتم موافقم که بازی رافا با اندی به مشکل میخوره ولی من میگم رافا اندی رو میبره> مگراینکه 2باره مثل پارسال 45 دقیقه برا بستن یه سقف وقت هدرر کنن
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: