نمایش پست تنها
قدیمی 06-23-2013, 01:08 AM   #3
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

مرد شماره یک دنیا ابتدا می پذیرد که بعضی از مردم ممکنه فکر کنند که او در مورد قرعه کشی ویمبلدون خوش شانس بوده.اما این بازیکن صرب اینطور فکر نمیکنه ، و یادآوری میکنه صحبتهای روزنامه نگارها رو که راه آسونی برای بردن گرند اسلم وجود نداره. او بدنبال دومین قهرمانی در ویمبلدونه ، جائیکه برای بار اول در سال 2011 با برد مقابل نادال قهرمان شد.
جوکویچ : " بعضی از مردم خواهند گفت که من توی قرعه خوش شانس بودم ، که با مدافع عنوان قهرمانی "راجر فدرر " ، مرد شماره دو دنیا "اندی ماری" و سید پنجم "رافائل نادال" همگروه نشدم. اما ببینید ، این یک گرند اسلمه . پس فکر نکنم که راه آسونی برای رسیدن به این عنوان باشه.بهترین بازیکنان دنیا در این تورنمنت بازی می کنند .در با ارزشترین و مشهورترین تورنمنت جهان. پس من یواش یواش پیش میرم و تنها به حریف پیش روم فکر میکنم."
این تنیسور 26 ساله صرب ابتدای فصل مهمترین هدفش رو بردن رولند گاروس عنوان کرده بود و این بازیکن صرب دو هفته پیش این عنوان را در نیمه نهائی در مواجه با نادال از دست داد.نواک بیاد می آره که روزنامه نگاران در مورد پیش بودنش در ست پنجم صحبت می کنند ، اما او به جای این حرفها ، این موارد رو پشت سر گذاشته و خودش رو برای ویمبلدون اماده کرده.
جوکویچ : " خب ، اتفاقیه که افتاده . نمیتونم به عقب برگردم . من سعی کردم در ذهنم برگه جدیدی رو باز کنم .به جلو حرکت کنم و درباره اتفاقاتی که قراره بیفته فکر کنم. چون اگر شروع کنم به سوال پرسیدن از خودم ، با سوالات اگر اینطور میشد خودمو درگیر کنم ، برای این احساسهای بد بعد از بازی پایانی وجود نداره .من چند روزی رو استراحت کردم و سعی کردم خودمو از لحاظ فیزیکی ، ذهنی و احساسی شارژ کنم .چون کلی انرژی صرف بردن اوپن فرانسه کردم ، اما نشد دیگه .بازی هیجان انگیزی در نیمه نهائی مقابل نادال بود.لازم داشتم که چند روزی آزاد باشم ، بزارم استرس و هر چیزی که منو درگیر خودش کرده از بین بره. نوع دیگه ای از آماده سازی رو برای این تورنمنت انجام دادم".
جوکویچ در بازی اول با فلورین مایر آلمانی روبرو میشه.
جوکویچ : "میدونم چی در انتظارمه ، اون بازیکن عجیبیه.یکم غیر معمول بازی میکنه
اون میتونه روی این سطح زمین خیلی خطرناک باشه.عاشق بازی در چمنه. بکهندهای قدرتمندی داره .بلند قده و خوب سرویس میزنه.خوب توی زمین حرکت میکنه.فکر کنم برای بازی اول حریف مشکلیه . من آماده ام.هر روز دارم در زمین بهتر ظاهر میشم.برنامه ام رو پیگیری میکنم ، با تیم خودم و امیدورارم که بتونم برای بازی آماده بشم."
منبع :
دوستان عزیز بابت اشکالات ترجمه منو ببخشید. میدونم احتمالا مشکلاتی داره. اما حیفم اومد شما رو بی نصیب بزارم.امیدوارم اشتباهی اگر هست به بزرگی خودتون ببخشید.ساعت 2 شب اینو دیدم و سریع ترجمه اش کردم ، پس مشکلاتی فکر کنم حتما داره.شاد باشید.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: