نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
همونطور که خودت هم گفتی این دوتا راکت از راکت مشخصات شباهت خیلی زیادی به هم دارن و راکت جوکوویچ سفت تر از اون یه راکته. شما هم اگه به نظر این دوستانی که ازشون در مورد راکت پرسید اعتماد کامل داری که هیچی، اما اگه می خوای راکتی بخری که برای سبک و نوع بازیت مناسب باشه (با توجه به اینکه الان می بینم می گی یه ساله داری بازی می کنی) بهتره که در درجه ی اول به جای اینکه دنبال راکت های حرفه ای ها باشی، ببینی چه نوع سویینگی داری و دست کم راکتت رو بر اساس نوع سویینگت انتخاب کنی. البته اگه همین دو تا گزینه رو واسه ی خرید داری و اصرار داری یکی از اینا رو بخری که دیگه بحثش جداست. از بین این دو تا من راکت پرستیژ رو توصیه می کنم چون وزن سویینگ کمتری داره و توانایی مانورش توی بازی یرای شما احتمالاً بیشتر باشه.
|
میشه لطفا توضیح بدید سوینگ چیه ؟؟؟ یا مثلا بگید من چه چیزهایی رو از نوع بازیم باید بگم تا شما بتونید کمکم کنید ؟؟ ممنون میشم ، من حدود 100 ساعت بازی کردم دلیل اینکه میخوام راکتم رو عوض کنم اینه که صفحش 100 بود زیر راکت هم 3 سوراخ زه داشت و پاورش خیلی برام زیاد بود ، میخواستم زاویه بدم خیلی کج میشد اوت میشد امتحان کردم دیدم با راکتهای 4 سوراخه دقیقتر میتونم زاویه بدم