نمایش پست تنها
قدیمی 06-13-2013, 06:03 AM   #2
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.nazari نمایش پست ها
سلام بین راکت جوکویچ و پرستیژ جدید ((همون مشکی ها که به مناسبت 25 سالگی پرستیژ زدن)) کدوم بهتره؟؟؟ من قدم 175 و وزنم 65 هست و یک سال هست که تنیس بازی میکنم و وزن راکت قبلیم 300 بود ، چه وزن راکتی برای من مناسبه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad.nazari نمایش پست ها
ممنون فقط میشه بگید این ویژگی های که از راکت ها گفتید کدومش مال کدوم راکت هست؟؟؟ مرسی ، اکثرا میگن راکت جوکو خوب نیست اما از چند نفری که با این راکت بازی میکنن پرسیدم میگن خوبه! اکثرا میگن پرستیژ خیلی بهتره اما اطلاعات این دو راکت رو که خوندم تقریبا خیلی شبیه به هم هستن ، نظر شما چیه؟؟؟

همونطور که خودت هم گفتی این دوتا راکت از لحاظ مشخصات شباهت خیلی زیادی به هم دارن و راکت جوکوویچ سفت تر از اون یه راکته. شما هم اگه به نظر این دوستانی که ازشون در مورد راکت پرسید اعتماد کامل داری که هیچی، اما اگه می خوای راکتی بخری که برای سبک و نوع بازیت مناسب باشه (با توجه به اینکه الان می بینم می گی یه ساله داری بازی می کنی) بهتره که در درجه ی اول به جای اینکه دنبال راکت های حرفه ای ها باشی، ببینی چه نوع سویینگی داری و دست کم راکتت رو بر اساس نوع سویینگت انتخاب کنی. البته اگه همین دو تا گزینه رو واسه ی خرید داری و اصرار داری یکی از اینا رو بخری که دیگه بحثش جداست. از بین این دو تا من راکت پرستیژ رو توصیه می کنم چون وزن سویینگ کمتری داره و توانایی مانورش توی بازی یرای شما احتمالاً بیشتر باشه.

ویرایش توسط mspayam : 06-13-2013 در ساعت 11:43 PM
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول