نمایش پست تنها
قدیمی 06-08-2013, 01:12 PM   #583
zarin
Roger's Fan

پستها: 17
سپاس: 1,036
در 14 پست 46 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک جوکوویچ

]سلام دوستان
فکر کنم 2 . 3 ساله تو انجمن عضو هستم ولی تا حالا چیزی ننوشتم و فقط نظر دوستان گلم رو خوندم
ولی این اواخر بیشتر دوستان به خاطر فدرر . نادال . جوکوویچ . و ... به همدیگه بی احترامی میکنند
خوبه که همه بدونیم تنیس ورزشیست که حتی از تماشاگران بازیها ادب و احترام رو دید چه برسه به بازیکنان
من خودم طرفدار سمپراس بودم و الان طرفدار نوله هستم. فدرر اسطوره تنیس جهانه یا نادال هم یکی از بزرگان تنیسه اندی . دلبو . فرر . تسونگا
کی بهم بی احترامی کردند که دوستان خودشونو کاسه داغتر از آش کردند که بهم میپرند دوستان عزیز فدرر و نادال جوکوویچ در حال حاضر بزرگان تنیس جهانند یکی میگه فدرر پیر شده دیگه باید بره یا نادال زیر توپ زنه . جوکوویچ این دیگه کیه . بله کری خوندن خوبه اما بی احترامی بده . تبریک به نادالیهای عزیر وافعا حقش بود که ببره (البته اگه جوکو هم میبرد فکر کنم کسی ...)دمشون گرم 4 ساعت و نیم لذت بردیم حال با هم بشینیم باز ی رو تحلیل کنیم نه درباره داوری یا ... چیزهای دیگه حرف بزنیم انشالله تنیس 5یا 6 قطبی بشه که لذت بیشتری ببریم دیگه خسته شدیم ازپس فدرر و نادال و جوکو جام بردند البته این سالهای اخیر میگم خوش باشین .
zarin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی zarin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: