نمایش پست تنها
قدیمی 06-08-2013, 01:40 AM   #577
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
درود بر تو دوست عزیز. من تلفظ انگلیسیم خیلی ضعیف است واسه همین بیشتر تنیسورها رو اشتباه تلفظ میکنم. مثلا فونینی رو تا چند وقت پیش فوجینی میخوندم. به هر حال این ضعف من است در تلفظ. ببین دوست عزیز خوب مسلم است خود بازیکن نمیاد بگه من 100% میبرم. ما طرفدارها بهتر میتونیم نتیجه رو پیشبینی کنیم تا خود تنیسور. مثلا من بازی بارسلون و بایرن مونیخ امسال به همه دوستام گفتم بایرن میبره و اونها میگفتند بارسا میبره ولی حاضر نبودند شرط بندی کنن. جالب این بود که من گفتم بازی رفت رو 3.0 بایرن میبره و 4.0 شد. پیشبینیم با یک اختلاف اشتباه در اومد. در تنیس نادال هنوز محک درست و حسابی نخورده که ببینید چند مرده حلاجه. مثلا راجر در رولند امسال تا راند 3 اینقدر خوب بازی مبکرد که من خود فکر میکردم تا فینال بیاد ولی تا یک محک قوی مقابل سیمون خورد بازی 5سته شد.
در مورد زنان هم فعلا نظری به اون صورت ندارم تا موقعی که این سرنا در WTA است.
[/QUOTE]

سروش جان، اسم گسکی فرانسویه نه انگلیسی، و شما هم واسه ی اینکه کسی نفهمه توی این 20 سال مسابقات تنیس رو با mute کردن تلویزیون می دیدی (چون واسه ی من تصورش سخته که آدم 20 سال تنیس ببینه و یه بار هم یه بازی از گسکی ندیده باشه تا تلفظ اسمش رو یاد بگیره)، می تونی بری سایت ATP اونجا تلفظ اسم بازیکن ها رو داره تا اگه به قول خودت تلفظ انگلیسیت ضعیفه، بدونی اسم و فامیل بازیکنا چطوری تلفظ می شه.

در مورد 1 درصدت هم دوستان نظر دادن و من چیزی نمی گم ولی دیدی که نواک بایرن نبود و حتی طرفداری مثل شما هم که پیشکسوت تماشای تنیس از تلویزیون به حساب میاد نمی تونه بهتر نتیجه رو پیش بینی کنن.

اما مهمتر از هر چیز پیروزی ناداله که واقعاً بر اساس نتیجه ی بازی، مسابقه ی خیلی سختی رو داشته و به خوبی تونسته از پس نواک بربیاد. من هم پیشاپیش پیروزیش در این گرند اسلم رو به همه ی طرفداراش تبریک می گم. واموس رافا!
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: