نمایش پست تنها
قدیمی 06-07-2013, 07:47 PM   #496
PowerVu
Xpelled Mentor
 
آواتار PowerVu
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: The GR8 Gig in the Sky
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
به نظر من هم تو خاک باید چلنج بزارن
دیروز هم سر بازی ماریا به اشتباه شد
من هم موافقم اما خشایار جان سیستم چلنج کامپیوتری هم چند میلیمتر خطا داره. در Hawk-Eye دیروز، توپ بیرون نشون داده شده بود اما وقتی دوربین HD روی نقطه برخورد واقعی توپ با خط کاملاً زوم کرد به شهادت دو گزارشگر کانال ITV مشخص شد که Hawk-Eye هم صد در صد دقیق نیست. این بحثی بود که دیروز Jim Courier (قهرمان و ستاره سابق تنیس امریکا، کاپیتان تیم دیویس کاپ ایالات متحده و در حال حاضر مفسر کانال ITV بریتانیا برای مسابقات رولند گاروس امسال) در مورد این سیستم مطرح کرد. حرف اونم همین بود که هیچ کدام (چشم انسان و یا چلنج کامپیوتری) به صورت صد در صدی دقیق و Perfect نیستند به خصوص در موارد اینچنینی که صحنه واقعی با هوک آی تفاوت محسوسی داره.

در مورد برخورد بدن جوکوویچ با تور: طبق قوانین تنیس، ضربه شما باید دو بار به زمین برخورد کنه (بار اول حتما داخل خطوط) اما نوواک زمانی به تور برخورد کرد که هنوز Bounce و برخورد دوم اتفاق نیفتاده بود و توپ همچنان در هوا معلق بود. طبق قوانین هم شخص اگر زودتر از باونس دوم چه بدنش چه راکتش، کوچکترین تماسی با تور پیدا کنه امتیاز رو از دست میده.

بعد از بازی، این صحنه چند بار در بخش تحلیل تکرار شد و «مارک پِچی و جیم کوری‌یر» میگفتند تقصیر خود نوله بود که پیش از Smash زدن در اون شرایط Unbalanced نگذاشت توپ بعد از عبور از تور به زمین خودش بخوره و اونوقت با فراغ بال Smash بزنه تا نیازی نباشه برای وینر زدن اونقدر به تور نزدیک شه که احتمال برخوردش با تور تقریبا قطعی بشه.

آخر بازی هم نوله از سـُر بودن انتهای هر دو طرف کورت به داور شکایت میکرد و ازش می‌خواست زمین رو آب بده. مجری برنامه John Inverdale بعد بازی می‌گفت قهرمانی در سطح نوواک در انتهای بازی که شرایط اونقدر حساس و حیاتی هست نباید ذهن خودش رو مشغول چنین مواردی کنه که برای حریف هم به میزان مساوی وجود داره و با داور نباید بی‌جهت بگو مگو کنه چرا که بازیکن نمیتونه زمان تسطیح کردن خاک و آب دادن زمین رو به مسئولین مسابقات و سر داور تحمیل کنه و فقط باعث می‌شه تمرکز خودش برای ادامه بازی رو از دست بده.

اما هیچ وقت یادم نمیره حرکت داور رو زمانی که رافا سرویس Set Point رو میخواست در حالی بزنه که 40-0 جلو بود. داور در همین لحظه به خاطر تأخیر در شروع بازی به رافا اخطار داد و 15 امتیاز به نوواک اهدا کرد. گزارشگر میگفت رافا چند باری پس از رالی های طولانی چند ثانیه از حد مجاز با تاخیر بیشتری سرویس زد اما دقیقا داور زمانی به رافا اخطار داد و به حریف امتیاز که دقیقاً میدونه حساسترین لحظه ست (Set Point) هست و روحیه هر ورزشکاری رو میتونه به هم بریزه و Momentum رو به نفع حریف تغییر بده.




ویرایش توسط PowerVu : 06-07-2013 در ساعت 08:00 PM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: