06-07-2013, 06:49 AM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
برای اینکه بازیکن هایی که بکهند تک دستی میزنن هیچ شانسی برای بردن رافا ندارن. مثل واورینکا و فدرر و گاسکت و الماگرو و.........! نواک بکهند دو دستی میزنه و راه بردن رافا رو خوب بلده و خیالت راحت نواک هر چی داره و نداره فردا تو زمین اجرا میکنه. واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
|
کی؟ گاسکت؟ سروش جان اگه ماهایی که تازه چند وقته شروع کردیم تنیس ببینیم اینجوری اسم این بدبخت رو تلفظ می کردیم یه حرفی، اما تو که بیست ساله تنیس می بینی دیگه چرا؟
من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم.
]
در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Serena_...ranked_players
ویرایش توسط mspayam : 06-07-2013 در ساعت 08:21 AM
|
|
|