نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 11:12 PM   #289
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب ضمن عرض تبریک به نیمای عزیز بابت صعود واورینکا به 1/4 نهایی یه صحبت کلی راجع ادامه بازی ها داشته باشیم.

بالای جدول :

نواک در برابر هاس :

مهم ترین بازی های ایندو در چمن رقم خورده ، هر دو 2009 ، هر دو رو هاس برده. فینال هاله و 1/4 نهایی ویمبی که بازی جالبی بود و امتیاز های قشنگی هم داشت.
3 بار در 1 سال گذشته باهم بازی کردن ، در مسترز (هارد) . 2 بار نوله برده و آخری رو هاس در میامی امسال.
هاس میتونه برای نواک مشکل ایجاد کنه اما نهایتا نوله پیروز خواهد بود به نظرم ، شاید در 4 ست.
هاس تا همین جا هم کار بزرگی انجام داده و می تونه با عملکرد خوبش در ادامه فصل رتبه ش رو هم ارتقا بده.
نواک خیلی انگیزه داره و از طرفی فشار هم روش زیاده و کمی عصبی تر از قبل بازی می کنه ، اما به راحتی نخواهد باخت . همه منتظر رویارویی نادال و نواک در نیمه نهایی هستن ، شاید بشه بهش گفت فینال زودهنگام.

نادال در برابر واورینکا :

9 برد در برابر 0 ، 19 ست در برابر 0 . خود بازی ها مثل آمار خیلی پرت نبودن و شاید بعد از بازی چهارشنبه 0 بالاخره به 1 تبدیل بشه. (22-1) اما نادال در نیمه نهایی خواهد بود. نادال با فرم مطلوبش فاصله داره ولی با همین فرم هم فقط نواک میتونه جلوی قهرمانیشو بگیره ، اونم شاید . صحبت بیشتر ، قبل نیمه نهایی.

پایین جدول :

فرر در برابر روبریدو :

هر اتفاقی در ادامه بازی ها بیفته ، از نظر من روبریدو موفق ترین بازیکن تورنمنت هست . بعد از اون مصدومیت به اوجش برگشت و با 3 بازگشت به بازی خارق العاده ، بازهم جنگندگیش رو نشون داد و دل هوادارانش رو شاد کرد. با توجه به خستگیش و انگیزه و فرمی که الان فرر داره شانس بردش اندک هست ولی امیدوارم بازی نزدیک بشه تا روبریدو بازنده سربلند باشه ، اگر هم برد با اینکه طرفدار فرر هستم ولی بسیار لذت خواهم برد. در مورد فرر هم قبل نیمه نهایی بیشتر صحبت می کنم ، تا اینجا بسیار خوب کار کرده.

راجر در برابر جو :

به نوعی مهم ترین بازی این مرحله. قاعدتا فدرر باید در خاک جو رو شکست بده ولی اگر سانگا جو گیر بشه کارمون پیچیده میشه ، سرو 1 + فورهند مهلک . سرو 1 + فورهند مهلک ، ... . بازی رو باید هر چه زودتر تمام کنیم . 2-0 جلو بودن 50% قضیه س . و برک شدن در ست 3 میتونه گرون تموم شه. (رجوع شود به مصاحبه راجر بعد 1/4 امریکا 2011) به نظرم راجر شانس بیشتری داره و با تجربه ای که داره می تونه هر طور شده این بازی رو رد کنه.(هر چند پیش بینی و حرف های عزیزترین رفیقمون من رو نگران می کنه.) نیمه نهایی هم جمعه هست و طولانی شدن بازی نمی تونه فاکتور خیلی منفی ای باشه. بنابراین شاید پیروزی - به هر قیمتی - کلید صعود به فینال باشه.

به امید صعود راجر

پ.ن. 1 : اول بازی ها گفتم هیچ انتظاری از کسی ندارم اینجا ، صرف جاده صاف کن نشدن کفایت می کنه که خدا را شکر این اتفاق افتاد . در مورد گسکه هم با اینکه خوب بازی نکرد ، از عملکردش در رولند رضایت کامل دارم. از نظر من تلاشش در عین ناتوانی و ناامیدی قابل تحسین بود. ریشارد

نقل قول:
It's been 2158 days since Gasquet last played a QF match at a Grand Slam event
آمار تلخیه برام امیدوارم امسال شکسته شه. اما ، آخرین بار که واورینکا در نیمه نهایی گرند حاضر بود کی بوده ؟ من که یادم نیست! 2 سال قبل ؟ 5 سال قبل ؟ 8 سال قبل؟ آها !! هنوز موفق نشده!

البته امیدوارم بالاخره موفق شه ، فقط به خاطر روی گل نیمای عزیز.

پ.ن. 2 : شرایط در دبل خیلی خوبه برای دوقلو ها ، امیدوارم بعد مدت ها قهرمان شیم و بریم برای 4 گرند در سال یرزی و دوستش هم خوب دارن پیش میرن.

پ.ن. 3 : در مورد بحث شکل گرفته هم اینقدر قبلا صحبت کردم که واقعا خسته شدم. فقط یه نکته : زیر سوال بردن هر چیزی راحته ، به شرطی که منطق (و وجدان) کنار گذاشته بشه. البته برای زیر سوال بردن افتخارات رقبای راجر نیاز به کنار گذاشتن منطق کمتری هست.

ویرایش توسط Pouya : 06-03-2013 در ساعت 11:22 PM
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: