06-03-2013, 09:24 PM
|
|
Member
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
خوب نشد دیگه. میخواستم نواک بدون دادن ست برسه نیمه نهائی که نشد.ولی وجدانا این آلمانی خوب بازی کرد.مخصوصا drop shot هاش فوق العاده بود.اما نواک هم فوق العاده انگیزه داره ، هم اینکه خیلی بهتر از قبل بازی میکنه.بازی بعد با تامی فکر میکنم جالب باشه.بعد از اون باخت بد به تامی که من بدبخت ساعت 7 صبح(فکر کنم جمعه بود) بلند شدم بازیشون رو توی مسترز آمریکا ببینم و نواک باخت ،دوست دارم نواک اینبار بد تامی رو ببره. هر چند از تامی خوشم می آد بازیکن خوبیه .تو این سن واقعا عالی بازی میکنه.دمش گرم.بازی نادال اسون شد و نادال خیلی خوب بازی کرد و به حق برنده شد.بازم استن و نادال.راستش انتخاب بین ریچارد و استن خیلی برام سخت بود.فکر نکنم کسی حداقل از بچه های این سایت از این دو تا بدش بیاد.هر دوشون باحالند.خوب جنگیدند و استن برد.اما از ارزشهای ریچارد کم نشد.جو فرد سونگا موند و فرانسه.آیا از پس راجر بزرگ برمیاد؟غیر ممکن نیست اما خیلی سخته.فکر کنم جمعه باید بازی نادال و نوله رو ببینیم.من که فکر میکنم این دوتا میرسند نیمه نهائی.نوله این گرند اسلم رو نیاز داره.من مطمئنم نواک یه ثانیه پا پس نمیکشه.انگیزه نواک از مونته کارلو بیشتره.فکر نکنید که اون برد تصادفی بود.نادال فوق العاده است اما نواک کم کسی نیست.تنیسور بی نقص نداریم.اما نواک داره عالی بازی میکنه. روی همه زمینها شما روی نواک میتونید حساب باز کنید. درسته که هارد کورت رو از همه بهتر کار میکنه اما این واقعا عالیه که بکهندهای عالی داشته باشی و خوبم فورهند بزنی.راجر بعد از یه بازی گفت اون بهترین تنیسور جوانیه که باهاش بازی کردم. نادال و راجر و نواک توی همه زمینها مطرحند.اینها بهترینند. اما خوب راجر هم توی چمن خیلی ماهره.راستی بعد از رولند روی ماری هم حساب باز کنید. ماری رو چمن و هارد کورت میتونه هر حریفی رو شکست بده.اینو سال قبل ثابت کرده.ماریا هم برد. انتخاب بین ماریا و آزرنکا و سرنا سخته. اما من ماریا رو انتخاب میکنم.اگر ماریا و آزرنکا بهم بخورند بازی دو تنیسور با صدای گربه است که خیلی باحال میشه.
|
|
|