06-03-2013, 08:25 PM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
بازم تکرار میکنم، فرهند رافا توی سطوح دیگه باعث نمیشه که حریف نتونه از فشار فرهندش خارج شه، در نتیجه حریفاش میتونن بازی رو بکشونن به سمت بکهند رافا، با این کار توپِ Short گیرشون میاد و همین باعث میشه بتونن حمله کنن به رافا و رافا میره تو لاک دفاعی.
توی خاک، خارج شدن از فشار فرهند رافا سختتره، چون اسپین زیاد و ارتفاع بیشتر تغییر جهت رو سختتر میکنه، در نتیجه رافا در طول بازی 90 درصد ضربات رو با فرهند میزنه و همین باعث میشه که بیشتر رالیها رو در خاک Dominate کنه. این بکهند خیلی ضعیفشه که باعث میشه فرهندش هم کم استفادهتر شه روی باقی سطوح.
در مورد قسمت آخر حرفت، معنیش این نیست که نباید اسپین بدی، معنیش اینه که اسپین دیگه اونقدری نیست که به تنهایی باعث شه حریف نتونه از زیر فشار فرهندت خارج شه. باید یه بکهند مناسب هم داشته باشی که اگه بازی اومد روی بکهندت کامل تحت فشار قرار نگیری. وگرنه روی همون هارد هم اگه تا صبح بکوبید روی فرهند رافا، اتفاق خاصی نمیفته.
در مورد ایس هم که نفهمیدم چی گفتی کلاً !
|
من که دارم میگم اسپین کم ب توپ بدی مثلا مثل راجر دیفالت فرهندت کم اسپین(نسبت ب رافا) باشه
باز هم میگم رو سطوح هارد حریفای رافا با ضربات سنگین فرهند رافا رو به بلاک کننده تبدیل میکنن و در ضربه ی بعدی که براشون لقمه میشه، حمله میکنن به بکهند رافا، همین
ویرایش توسط Rafa : 06-03-2013 در ساعت 08:38 PM
|
|
|