نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 06:30 PM   #272
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
اون قسمت بالا که حرق منه به هر حال فرهند رافا رو سطوح دیگه با فاصله ی نسبتا زیادی ضعیف تره، حتی رو چمن، همین بازی رافا نیشی یه مقایسه ای کرد بین فرهند رافا رو سطوح مختلف، رسما از فرهند رافا رو چمن نا امید شدم، ارتفاع توپ بعد برخورد با زمین فقط 1.11 متره، این یعنی فاجعه، خوراک راجره چنین توپایی و خیلی از بازیکنا
کاری ب موومنت ندارم، همین که با ایس امتیاز بگیری خیلی رو مخه
سرویس کلا جزء غلط انداز تنیسه
فرهند رافا ضعیف‌تر نیست، روی همون سطوح هم فرهند جز بهتریناست، اما مسئله اینه که روی اون سطوح، فقط با یه فرهند نمی‌شه همه کار کرد. حریفا توی سطوح دیگه می‌تونن جهت رالی رو عوض کنن و توپو بیارن روی بکهند رافا. جدای از این، به خاطر سریع‌تر بودن اون سطوح، رافا هم کمتر می‌تونه Run Around کنه و مجبور به زدن بکهند بیشتر می‌شه.
این جمله که "فرهند رافا روی سطوح دیگه با فاصله‌ی نسبتاً زیادی ضعیف‌تره" اشتباهه. FACT هم هست نه نظر شخصی من.

شما هم کلاً نسبت به "ایس" حس بدی دارید، چون رافا خیلی ایس نمی‌زنه، واسه همین احساس می‌کنید که رافا واسه هر پوینتی بیشتر زحمت می‌کشه و وقتی کسی با ایس امتیاز می‌گیره در حق رافا ظلم شده. نا گفته نمونه، رافا توی خیلی از بازی‌ها از حریفش بیشتر چیپ ‌پوینت می‌گیره. تنیسورای زیادی هستن که با سرویس رافا مشکل دارن. نمونش همین راجر، که توی هر بازی حداقل 20 تا ریترن رو می‌کوبه توی تور. سرویس رافا سرعت نداره، اما تنوع خوبی داره، یکی از بهترین Body Serveـهای Tour رو هم داره. به اندازه‌ی کافی هم چیپ پوینت می‌گیره. فقط مشکل اصلیش اینجاست، که سخت‌ترین رقیبش از بیس‌لاین که نواک هست، با سرویس‌های رافا مشکلی نداره، و بهترین ریترن‌هاش رو روی سرویس‌های کم‌سرعت انجام می‌ده. همین باعث می‌شه که سرویس کم‌سرعت رافا مقابل ریترن نواک دردسرساز شه.
عکسش هم صادقه، سرویس کم سرعت رافا، باعث شده که ریترن نواک از اون چیزی که هست، بهتر به نظر بیاد. در حالی که به نظر من بازیکنی مثل ماری ریترن کامل‌تری داره. به خصوص ریترن سرویس اول.
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: