نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 06:20 PM   #270
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
علتش اینه که اون همه اسپین توی سطوحی مثل داخل سالن، فشار لازم رو حریف وارد نمی‌کنه، و رافا هم وقتی فرهندش کم اثر شه، نقشه‌ی اصلی بازیش به هم می‌خوره، واسه همین توی سطوح خارج از خاک ضعیف‌تر کار می‌کنه. علتش این نیست که تاپ‌اسپین کلاً توی سطوح دیگه به درد نمی‌خوره! به درد می‌خوره ولی به اون اندازه که در سطح خاک موثر هست، در سطوح دیگه موثر نیست. در واقع به اندازه‌ای که قدرت خرج می‎کنید، نتیجه نمی‎گیرید.

ایزنر و کارلوویچ هم اگه اونقدر ایس می‌زنن علتش اینه که دو متر قدشونه! در ازای اون قدر بلند، Movementـشون تحت تاثیر قرار می‌گیره.
من خودم با اینایی که فقط با سرویس بازیاشونو می‎برن حال نمی‌کنم، ولی این که بگیم اگه طرف سرویس نداشت فُلان می‌شه خودِ کمدیه، یعنی چی آخه؟
نواک اگه ریترن و بکهند نداشت هیچی نمی‌شد
راجر مسلماً توی 3-4 سال گذشته بازیش بیشتر و بیشتر به سرویس وابسته شده، ولی دورانی که فدرر چپ و راست اسلم می‎برد، سرویسش اصلاً به خوبی الان نبود. اون موقع از بیس‎لاین هم Dominate می‎کرد. گرچه اگه کسی بتونه با سرویس خالی هم 17 تا اسلم ببره، حقشه.

شما دیگه رسماً می‌خواید پایه و اساس تنیس رو زیر سوال ببرید
اون قسمت بالا که حرق منه به هر حال فرهند رافا رو سطوح دیگه با فاصله ی نسبتا زیادی ضعیف تره، حتی رو چمن، همین بازی رافا نیشی یه مقایسه ای کرد بین فرهند رافا رو سطوح مختلف، رسما از فرهند رافا رو چمن نا امید شدم، ارتفاع توپ بعد برخورد با زمین فقط 1.11 متره، این یعنی فاجعه، خوراک راجره چنین توپایی و خیلی از بازیکنا
کاری ب موومنت ندارم، همین که با ایس امتیاز بگیری خیلی رو مخه
سرویس کلا جزء غلط انداز تنیسه
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: