نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 04:31 PM   #268
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
افشین جان، خب فرهند سلاحیه که اکثر بازیکنا دارن،تاپ اسپین هم که همه جا جواب نمیده!
فرهند راجر که جزو وحشتناک ترین فرهند هاس(ب همراه رافا)
سرویس از اساسی ترین سلاح هاس تو تنیس شکی درش نیس
ولی آیا شما(نوعی) وقتی مثلا با ایوو کارلویچ یا جان ایزنر بازی دارید و این دو چپ و راست ایس میزنن و امتیاز چیپ میگیرن کلافه نمیشید؟!

فرهند رو هم همه دارن، یکی بهتر می‌زنه، یکی بدتر. در مورد فرهند رافا هم باید بگم که هر کس بتونه با سرعت بالا ضربه بزنه و در کنارش 4000rpm هم به توپ تزریق کنه، توی هر سطحی هم که باشه فرهندشو با اسپین زیاد می‌زنه. اگه می‎بینید خیلی‎ها کمتر به توپ اسپین می‎دن، علتش اینه که نمی‎‌خوان Pace رو فدای اسپین بیش از اندازه کنن، ولی رافا می‎تونه در کنار حفظ Pace اون اسپین وحشتناک رو ایجاد کنه. کی بدش میاد توپش یه متر بالای تور باشه اما سرعتش هم زیاد باشه؟!
این که توی سطوح دیگه رافا بدتر نتیجه می‌‎گیره، علتش اینه که اون همه اسپین توی سطوحی مثل داخل سالن، فشار لازم رو حریف وارد نمی‌کنه، و رافا هم وقتی فرهندش کم اثر شه، نقشه‌ی اصلی بازیش به هم می‌خوره، واسه همین توی سطوح خارج از خاک ضعیف‌تر کار می‌کنه. علتش این نیست که تاپ‌اسپین کلاً توی سطوح دیگه به درد نمی‌خوره! به درد می‌خوره ولی به اون اندازه که در سطح خاک موثر هست، در سطوح دیگه موثر نیست. در واقع به اندازه‌ای که قدرت خرج می‎کنید، نتیجه نمی‎گیرید.

ایزنر و کارلوویچ هم اگه اونقدر ایس می‌زنن علتش اینه که دو متر قدشونه! در ازای اون قدر بلند، Movementـشون تحت تاثیر قرار می‌گیره.
من خودم با اینایی که فقط با سرویس بازیاشونو می‎برن حال نمی‌کنم، ولی این که بگیم اگه طرف سرویس نداشت فُلان می‌شه خودِ کمدیه، یعنی چی آخه؟
نواک اگه ریترن و بکهند نداشت هیچی نمی‌شد
راجر مسلماً توی 3-4 سال گذشته بازیش بیشتر و بیشتر به سرویس وابسته شده، ولی دورانی که فدرر چپ و راست اسلم می‎برد، سرویسش اصلاً به خوبی الان نبود. اون موقع از بیس‎لاین هم Dominate می‎کرد. گرچه اگه کسی بتونه با سرویس خالی هم 17 تا اسلم ببره، حقشه.

شما دیگه رسماً می‌خواید پایه و اساس تنیس رو زیر سوال ببرید

ویرایش توسط Afshin : 06-03-2013 در ساعت 05:02 PM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: