نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 11:03 AM   #247
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
خواهش میکنم علی جان. مگه سونگا رافا آماده رو در استرالیا 2008 نبرد؟ مگه سونگا فدرر آماده رو در ویمبلدون 2011 نبرد؟ مگه بردیچ فدرر آماده رو در یو اس اپن 2012 نبرد؟ اگه راجر آماده نبود چطور ویمبلدون 2012 رو برد؟؟ چطور نواک 2011 رو در رولند برد؟ نمیشه که هر وقت راجر ببازه بگین آماده نبوده و هر وقت میبره بگین آمادست. به نظر من راجر الان هم کاملا آمادست ولی معلوم نیست چشه. شاید بیشتر عدم انگیزه باشه. چیزی که در سالیان سال از راجر بیشتر دیده شده این بوده که اگه راجر سرو زدنش رو فرم باشه برندست مثل بازی دیشب و اگه سرو زدنش رو فرم نباشه یا به سختی میبره یا بازندست.
شما می‌گی الان سانگا و بردیچ می‌تونن فدرر و نادال رو توی اسلم ببرن، پس فیلد قوی شده، من می‌گم فدرر و نادال ضعیف شدن که سانگا و بردیچ می‌تونن توی اسلم شکستشون بدن! بازی با کلمات راحته! هیچ کس هم نمی‌تونه بگه حرف من درسته.

یه چیز دیگه که خودت هم گفتی، انگیــزست، راجــر و رافا اگه تشنگی و انگیزه‌ی جوونیشون رو داشتن و با تمام قوا تمرین می‌کردن شاید الان بهتر نتیجه می‌گرفتن. همون طور که گفتم، اینا مسائلی هستن که نمی‌شه اندازه‌گیریشون کرد.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
بارها گفتم الانم میگم فدرر اگه این جور سرویس نمیزد این عناوینو نداشت.تو مواقع حساس حریف بدبختشو با سرویساش بیچاره میکنه دیشبم شامل همین حالت میشد خدا شانس بده

بارها گفتم، الانم می‌گم، رافا اگه فرهند کراس‌کورت با 3500rpm نمی‌زد، این عناوینــو نداشت! Duh !
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: